Ζόζεφιν: Ο φίλος της ο Mad Clip και ο νέος έρωτας στη ζωή της

507

Οι... καυτές πόζες της Ζοζεφίν, η μία καλύτερη από την άλλη (pics) - to10.gr

«Είμαι καλά, είμαι ερωτευμένη, απλά δεν θέλω να το συζητάω πολύ γιατί μπορεί να το “ματιάσουμε”», είπε η τραγουδίστρια
Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Ζόζεφιν η οποία μίλησε για την συνεργασία της με τον Γιώργο Σαμπάνη ενώ με λόγια που συγκινούν μίλησε για τον καλό της φίλο Mad Clip.

«Με τον Mad Clip είχε συνεργαστεί για το τραγούδι «Φήμη». «Κάναμε αυτό το υπέροχο τραγούδι. Με τον Peter δεν ήμασταν μόνο συνεργάτες, κάναμε και παρέα. Είναι πολύ στενάχωρο για όλους αυτό που έγινε. Το αγαπήσαμε αυτό το τραγούδι και το στηρίξαμε. Είναι μια ωραία ανάμνηση. Εγώ μπορεί να είμαι λίγο αγχωτική και να λέω πως δεν μπορεί να γίνει αυτό, ο Peter ότι ήταν άπιαστο για τους άλλους, το έβαζε στόχο και το κατάφερνε. Έλεγε θα καταφέρω αυτό στην μουσική και το έκανε. Δεν ήταν απλά στα λόγια. Ήταν καλός άνθρωπος κι αυτό κρατώ από αυτόν. Ήταν πάντα με το χαμόγελο και σεβόταν», είπε η Ζόζεφιν.
Η Ζόζεφιν μίλησε ακόμα για τη νέα συνεργασία της, η οποία θα ξεκινήσει στα τέλη Νοεμβρίου μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη, αλλά και για το αν είναι ερωτευμένη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι καλά, είμαι ερωτευμένη, απλά δεν θέλω να το συζητάω πολύ γιατί μπορεί να το “ματιάσουμε”».

«Τη συνεργασία με τον Σαμπάνη την περίμενα χρόνια και αυτό που εκτιμώ είναι ότι γράφει όλα τα τραγούδια μόνος του και είναι μια διάνοια», κατέληξε η Ζόζεφιν.

Επίσης, περιέγραψε ποιο κομβικό γεγονός της καριέρας της την έκανε να κλαίει για δύο ολόκληρες ώρες και παρουσίασε, μαζί με τη χορευτική της ομάδα, το ολοκαίνουργιο τραγούδι της.

Τέλος, «αντιμετώπισε» τον μικρό Σπύρο Ντούγια με τις αφοπλιστικές ερωτήσεις του, χαρίζοντας απολαυστικές στιγμές.

Πηγή: protothema.gr