Ζιζέλ και Τομ Μπρέιντι: Οριστικό τέλος για το ζευγάρι – Το «δίλημμα» που του έθεσε

552

gisele__2_

«Τελεσίγραφο» φαίνεται πως έδωσε η Ζιζέλ στον Τομ Μπρέιντι, μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της US Weekly, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα επανασύνδεσης για το ζευγάρι, μετά τον πρόσφατο χωρισμό τους.

Ενώ οι διαδικασίες για το διαζύγιό τους έχουν ήδη ξεκινήσει, πηγή από το περιβάλλον τους ανέφερε στο US Weekly πως η Ζιζέλ φέρεται να έθεσε ένα μεγάλο δίλημμα στον Τομ Μπρέιντι.

«Η Ζιζέλ είπε στον Τομ πως είτε θα εγκαταλείψει το ποδόσφορο για να βρίσκεται με την οικογένειά του, είτε θα φύγει οριστικά», ανέφερε η πηγή.

Συμπλήρωσε μάλιστα, πως: «Δεν θέλει να συνεχίσει να τον βλέπει να τραυματίζεται και να μην μπορεί να απολαύσει τη ζωή του στο μέλλον. Το κάνει για το καλό της οικογένειάς της».

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται ότι το επάγγελμα του Τομ Μπρέιντι και η απόφασή του να επιστρέψει στα γήπεδα, έναν χρόνο μετά την απόσυρσή του, του στοίχισαν τον γάμο του.

«Η Ζιζέλ ήταν πάντα εκείνη που περνούσε χρόνο με τα παιδιά. Συμφώνησαν ότι ο Μπρέιντι θα αποσυρόταν για να επικεντρωθεί στην οικογένειά του, όμως μετά άλλαξε γνώμη», είχε αναφέρει άλλη πηγή στο Page Six.

Το διάσημο μοντέλο είχε αφήσει για λίγα χρόνια στην άκρη τις πασαρέλες και τις φωτογραφήσεις κι είχε φροντίσει να αφοσιωθεί στην οικογένειά της.

Ωστόσο, φαίνεται πως ήταν μόνο εκείνη που έβαλε τα «θέλω» της σε δεύτερη μοίρα, με τον πρώην σύζυγό της να αδιαφορεί για την οικογένειά τους και να αφιερώνει ελάχιστο χρόνο στα παιδιά του, όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα.

Ήρθε λοιπόν, κι η σειρά της Ζιζέλ να επιστρέψει στο… «πεδίο μάχης» της, αποφασίζοντας να κάνει το μεγάλο «come back» στο μόντελινγκ. Πρόσφατα μάλιστα, μίλησε σε συνέντευξή της για την απόφασή της να «κυνηγήσει ξανά τα όνειρά της».

«Έκανα το καθήκον μου, το οποίο ήταν να είμαι εκεί για τον Τομ. Μετακόμισα στη Βοστόνη και επικεντρώθηκα στο να δημιουργήσω ένα περιβάλλον αγάπης για να μεγαλώσουν τα παιδιά μου και να είμαι εκεί για να τον υποστηρίξω και να στηρίξω τα όνειρά του. Βλέποντας τα παιδιά μου να πετυχαίνουν και να γίνονται οι όμορφοι μικροί άνθρωποι που είναι, βλέποντας εκείνον να πετυχαίνει και να νιώθει ολοκληρωμένος από την καριέρα του, αυτό με κάνει ευτυχισμένη. Σε αυτό το σημείο της ζωής μου αισθάνομαι ότι έχω κάνει καλή δουλειά σε αυτό», δήλωσε στο Elle.