Ζήνα Κουτσελίνη: Ο λόγος που δεν κάλεσε τη Σπυροπούλου στο πάρτι της

305

KOutselini-Spyropoulou

«Για να καλέσεις έναν άνθρωπο, σημαίνει ότι έχεις λύσει την όποια σου διαφωνία» δήλωσε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια

Η Ζήνα Κουτσελίνη οργάνωσε ένα πάρτι σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας, με σκοπό να γιορτάσει τα 30 χρόνια παραμονής της στην τηλεόραση. Στο πλευρό της σε αυτή τη γιορτή βρέθηκαν όλα τα τηλεοπτικά πρόσωπα, με τα οποία έχει κατά καιρούς συνεργαστεί ή διατηρεί καλές φιλικές σχέσεις.

Μεταξύ άλλων, αίσθηση και ποίκιλες συζητήσεις προκάλεσε η απουσία της εγκυμονούσας Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Ρεπόρτερ τηλεοπτικών εκπομπών που βρέθηκαν εκεί, έθεσαν αυτό το ερώτημα στην παρουσιάστρια του Star.

«Σήμερα είναι μια γιορτή της τηλεόρασης. Η Κωνσταντίνα είναι ένα κομμάτι αυτής της γιορτής. Διανύει και εκείνη δύσκολη περίοδο. Για να καλέσεις έναν άνθρωπο, σημαίνει ότι έχεις λύσει την όποια σου διαφωνία. Όταν έχεις εκκρεμότητες, πρώτα κάθεσαι σε ένα τραπέζι και λύνεις τις εκκρεμότητες και μετά έρχονται οι χαρές και οι γιορτές. Με τους ανθρώπους που ήταν σήμερα εδώ έχουμε χάρες και γιορτές, γιατί δεν υπάρχουν εκκρεμότητες» είπε χαρακτηριστικά η Ζήνα Κουτσελίνη.

Η τοποθέτηση της Ζήνας Κουτσελίνη για τη συνέντευξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην Ελένη Μενεγάκη 
Η Ζήνα Κουτσελίνη είχε δηλώσει πως η Σπυροπούλου ήταν υπεύθυνη για την απόλυσή της στο παρελθόν, δύο εβδομάδες μετά τον θάνατο του αδερφού της. Ωστόσο, η εγκυμούσα παρουσιάστρια σε συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη δήλωσε πως μετάνιωσε για τις πράξεις της στο παρελθόν και μάλιστα, πως ντρέπεται για αυτές.

Σχολιάζοντας τα όσα είπε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, η Ζήνα Κουτσελίνη είχε δηλώσει: «Να της ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου να φέρει στο φως το αγγελούδι της. Χαίρομαι πολύ που τη βλέπω να ντρέπεται που συναντά ανθρώπους που ενδεχομένως δεν τους φέρθηκε καλά. Και θα χαρώ πιο πολύ αν τη δω να έχει αγκαλιά το μωράκι της και να είναι ευτυχισμένη σε αυτόν τον γάμο».

«Να ζήσει χαρούμενα τις στιγμές που ζει, να είναι ευτυχισμένη και να έρθει με το μωράκι της καλεσμένη στην εκπομπή να τα πούμε ωραία και καλά» είχε τονίσει επίσης η παρουσιάστρια.

Όσο για το παρασκήνιο της αποχώρησής της από τον Alpha, η Ζήνα Κουτσελίνη είχε αναφέρει: «Έχω μιλήσει, αλλά δεν έχω πει ποτέ ακριβώς τι έχει γίνει με την αποχώρησή μου από τον Alpha. H Κωνσταντίνα ξέρει καλά, αλλά δε θα ήθελα να προχωρήσω σε αυτό. Να κρατήσουμε τα καλά που ζει τώρα. Τα δικά μου τα δύσκολα πέρασαν. Δεν έχει σημασία αν έχει ζητήσει συγγνώμη. Εγώ την καλώ δημόσια να έρθει όποτε το επιθυμεί, όπως πήγε στην Ελένη Μενεγάκη. Ούτε με την Ελένη τελικά τη χώριζε τίποτα, γιατί να τη χωρίζει με μένα;».