Βραζιλία: 34χρονη έκοψε με ξυράφι το μόριο του συζύγου της και το πέταξε στην τουαλέτα

238

Brazil_Police

Ήθελε να βεβαιωθεί ότι δεν υπήρχε πιθανότητα επανασυγκόλλησης – Η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι το θύμα έκανε σεξ με την 15χρονη ανιψιά της

Μια 34χρονη από τη Βραζιλία έκοψε το πέος του συζύγου της και το πέταξε στην τουαλέτα όταν έμαθε ότι έκανε σεξ με τη 15χρονη ανιψιά της.

Η γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα στην κατάθεσή της στην αστυνομία είπε ότι αρχικά αποπλάνησε τον σύζυγό της για να τον ρίξει στο κρεβάτι.

Αφού του έδεσε τα χέρια και τα πόδια στο κρεβάτι, έβγαλε ένα ξυράφι και στη συνέχεια του έκοψε το μόριό του.

Αφού τράβηξε μια φωτογραφία του κομμένου οργάνου, το πέταξε στην τουαλέτα. Όταν παραδόθηκε στην αστυνομία, ομολόγησε ότι το πέταξε μακριά ώστε να μην υπάρχει καμία πιθανότητα επανασυγκόλλησης.

Νωρίτερα είχε πάει στο τοπικό αστυνομικό τμήμα με τον αδελφό της ομολογώντας: «Ήρθα να παραδοθώ, γιατί μόλις έκοψα το πέος του συζύγου μου».

Ο 39χρονος σύζυγός της, που επίσης δεν κατονομάζεται, βρέθηκε ζωντανός και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αλλά η κατάσταση της υγείας του είναι άγνωστη.

Η γυναίκα είναι υπό κράτηση και κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας. Η έρευνα συνεχίζεται και η αστυνομία δεν έχει αναφερθεί στον ισχυρισμό της γυναίκας ότι ο 39χρονος έκανε σεξ με την ανιψιά της. Η ηλικία συναίνεσης στη Βραζιλία είναι τα 14 έτη.