Βόλος: Γυναίκα γέννησε τα ξημερώματα μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ πήγαινε στο μαιευτήριο

88

Η γυναίκα έδειξε τρομερή ψυχραιμία και γέννησε στη θέση του συνοδηγού, μόλις ένα χιλιόμετρο μακριά από το μαιευτήριο –  Τόσο η ίδια όσο και το κοριτσάκι τους χαίρουν άκρας υγείας

Στην Εθνική Οδό Βόλου – Λάρισας γέννησε μία γυναίκα τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, το περιστατικό σημειώθηκε στις 2:42 τη νύχτα, όταν μία 37χρονη έγκυος άρχισε να αισθάνεται τους πόνους της γέννας.

Με τον σύζυγό της ξεκίνησαν για ιδιωτικό μαιευτήριο της Λάρισας. Παρά την ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο πατέρας, στο ύψος του 304 ΠΕΒ έσπασαν τα νερά.

Η 37χρονη γυναίκα, που έχει ήδη ένα παιδί, επέδειξε τρομερή ψυχραιμία στη διαχείριση της κατάστασης και γέννησε μέσα στο αυτοκίνητο, στη θέση του συνοδηγού, στις 03:05 το ξημέρωμα, ένα χιλιόμετρο μακριά από το μαιευτήριο!

Ο σύζυγος ειδοποίησε το προσωπικό της κλινικής και τόσο ο γιατρός όσο και οι νοσηλευτές περίμεναν το ζευγάρι με το νεογνό στα Επείγοντα Περιστατικά του ιδιωτικού Νοσοκομείου.

«Υποκλίνομαι στη γυναίκα μου που χωρίς να πανικοβληθεί, γέννησε μόνη της μέσα στο αυτοκίνητο εν κινήσει ένα υπέροχο κοριτσάκι. Η ζωή είναι ωραία», δήλωσε ο πατέρας.

Το κοριτσάκι γεννήθηκε 2.780 γραμμάρια και χαίρει άκρας υγείας τόσο το ίδιο, όσο και η μητέρα!