Βίκυ Καγιά: «Jean Paul σε ευχαριστώ που με άφησες να μπω στο μαγικό σου κόσμο»

600

Σχετική εικόνα

Η δημοφιλής παρουσιάστρια, Βίκυ Καγιά φαίνεται πως διανύει μια από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής της. Το πρώην μοντέλο εκτός από την όμορφη οικογενεια που έχει αποκτήσει με τον Ηλία Κρασσά είναι και λάτρης της δουλειάς της.

Εκτός από το Greece’s Next Top Model και το Shopping Star το όνομα της Βίκυς Καγιά είναι πλέον συνώνυμο με τη μόδα. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να λείπει από το τελευταίο ντεφιλέ του Γάλλου σχεδιαστή μόδας, Jean Paul Gaultier.

Η ίδια βρέθηκε στο Παρίσι και μάλιστα δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της λίγο πριν την έναρξη του ντεφιλέ. Μαλιστα η όμορφη παρουσιάστρια «χαιρέτησε» με το δικό της τρόπο το διάσημο μόδιστρο αναρτώντας μια κοινή τους φωτογραφία ενώ στη λεζάντα μεταξύ άλλων έγραψε « So much love and gratitude for the grand maestro of fashion! Jean Paul, thank you for letting me into your magical world! » δηλαδή « Τόση αγάπη και ευγνωμοσύνη για το μέγα μαέστρο της μόδας! Jean Paul, σε ευχαριστώ που με άφησες να μπω στον μαγικό σου κόσμο»

Δείτε εδώ τις σχετικές αναρτήσεις