Βίκυ Καγιά για Ζενεβιέβ Μαζαρί: Κάνω unfollow ανθρώπους που μιλάνε άσχημα για μένα

180

kagia-zeneviev

Κάνω unfollow ανθρώπους με τους οποίους δεν έχουμε σχέση, δήλωσε το μοντέλο

Η Βίκυ Καγιά, με αφορμή την παρουσίαση του Madwalk 2023, έκανε μερικές δηλώσεις σχετικά με την αποχή της από την τηλεόραση, την οικογένειά της αλλά και το unfollow στη Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Αρχικά, είπε: «Είναι μεγάλη μου τιμή να παρουσιάσω τα Madwalk. Δεν σκέφτομαι την τηλεοπτική μου επιστροφή, ούτε ένα εξάμηνο δεν έχει περάσει. Στέλνω αγάπη και καλή επιτυχία σε όλους, ακόμα κι αν με έχουν πικράνει. Δεν γίνεται να αρέσω σε όλους και να με συμπαθούν. Δεν με πληγώνουν αυτά που λένε για μένα».

Αναφορικά με την οικογένειά της σχολίασε το γνωστό μοντέλο: «Είναι πολύ δύσκολο να είσαι μητέρα, αλλά και πολύ μαγικό. Συνειδητά έδωσα τώρα όλο το χρόνο στην οικογένειά μου. Είχα αφήσει τον εαυτό μου πίσω. Υπήρχαν μόνο η δουλειά και τα παιδιά, εγώ δεν υπήρχα πουθενά».

Τέλος, σχετικά με το unfollow που έκανε στη Ζενεβιέβ Μαζαρί, ανέφερε: «Αυτό έχει συμβεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια, αυτό έχει συμβεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια, κανά χρόνο, ενάμιση; Είναι πολύ παλιά νέα αυτά. Δεν ξέρω γιατί τα συζητάμε ακόμα έντονα. Δεν κάνω συχνά unfollow και block άτομα. Κάνω unfollow ανθρώπους με τους οποίους δεν έχουμε σχέση και μιλάνε άσχημα για μένα. Δεν κάνω unfollow ανθρώπους έτσι… Σηκώνομαι το πρωί και λέω “Ας κάνω τρία block και πέντε unfollow, προς Θεού».