Βιασμός-θρίλερ στον Πειραιά – Ξύπνησε ζαλισμένη σπίτι της με έναν γυμνό άνδρα να πίνει μπίρες

390

Ο άνδρας την προσέγγισε σε μπαρ της Ιεράς Οδού – Ποια είναι η τελευταία στιγμή που έχει καταγραφεί στη μνήμη της γυναίκας – Ο άγνωστος άνδρας είχε πάρει τα κλειδιά του σπιτιού της – Πώς κατάφερε να διαφύγει και να καταγγείλει βιασμό

Ένα μυστήριο και παράλληλα περίεργο συμβάν με την καταγγελία για βιασμό μιας νεαρής κοπέλας που ξεκίνησε από μπαρ στο κέντρο της Αθήνας και κατέληξε στο σπίτι της στην περιοχή του Πειραιά, εξετάζει με προσοχή η Ασφάλεια.

Όλα ξεκίνησαν, τα ξημερώματα της 28ης Μαρτίου όταν η κοπέλα, βρισκόταν με την παρέα της και διασκέδαζε σε καταστήματα του κέντρου. Κάποια στιγμή, η παρέα διαλύθηκε και η κοπέλα πήγε μόνη της σε μαγαζί της Ιεράς Οδού για να πιει μια βότκα. Στο μπαρ, όπως κατέθεσε στο τοπικό τμήμα Ασφαλείας, βρισκόταν απέναντι της ένας άνδρας ο οποίος την κοιτούσε επίμονα. Λίγο αργότερα, την πλησίασε και τσούγκρισε το ποτήρι του με το δικό της. Από εκεί και πέρα ξεκινάει το θρίλερ. Όπως είπε, παρόλο που δεν μεθάει εύκολα, αρχίζει να ζαλίζεται ενώ η τελευταία εικόνα που έχει καταγραφεί στη μνήμη της είναι αυτή, να στέκεται στο δρόμο περιμένοντας ταξί με τον μυστηριώδη άνδρα να στέκεται δίπλα της.

Καθόταν γυμνός και έπινε μπίρες

Το μεσημέρι της 28ης ξυπνάει στο σπίτι της γυμνή και ζαλισμένη, ενώ με αυτό που αντικρίζει παθαίνει σοκ. Ο τύπος του μπαρ, καθόταν απέναντι της γυμνός και έπινε μπίρες. Μάλιστα της μιλούσε πότε με σπαστά ελληνικά, πότε αγγλικά. Εμβρόντητη περίμενε την ευκαιρία για να δραπετεύσει και τη βρήκε όταν ο άνδρας πήγε στην τουαλέτα. Έψαξε για το κινητό και τα κλειδιά της και τελικά τα βρήκε στην τσέπη του μπουφάν του. Βγαίνοντας την είδε που τα κρατούσε και όταν τον ρώτησε γιατί τα είχε πάρει, ο άνδρας αμίλητος, φόρεσε τα ρούχα του και εξαφανίστηκε.

Μώλωπες και γρατσουνιές

Όμως ο εφιάλτης δεν σταμάτησε εκεί. Η κοπέλα, μόλις έφυγε, πήγε στον καθρέπτη και είδε πως στο αριστερό της χέρι είχε μώλωπες και γρατσουνιές. Με δάκρυα στα μάτια και αδυνατώντας να πιστέψει τι είχε υποστεί, πήγε στο τοπικό τμήμα Ασφαλείας στην περιοχή του Πειραιά και κατήγγειλε βιασμό.