Βιασμός 29χρονης στο κέντρο της Αθήνας: Η Βουλγάρα προσπάθησε να διώξει τους αστυνομικούς

405

Λεπτομέρειες απο το άγριο σκηνικό του βιασμού της 29χρονης Αλγερινής απο τον θηριώδη Αφρικανό και τη Βουλγάρα σύντροφό του, που την προσκαλεσαν στο διαμέρισμα της οδού Πατησίων και τη φυλάκισαν, αφού προηγουμένως ο δράστης απο τη Γουινέα εκτόνωσε πάνω της τα αρρωστημένα του ένστικτα, προκύπτουν απο τη δικογραφία της υπόθεσης.

Μέσα απο το διαβιβαστικό που έχει στη διάθεση του το protothema.gr, ξεδιπλώνεται το χρονικό του τρόμου που βίωσε τα ξημερώματα της Κυριακής η 29χρονη, αλλά και το προφίλ του σκληρού ζευγαριού, με χαρακτηριστικη τη σταση της Βουλγάρας η οποία ακόμα και όταν οι αστυνομικοί έφθασαν στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου, κρατούσε σφιχτά απο το χέρι το θύμα για να μην ξεγλιστρήσει και προσπάθησε να τους διώξει λέγοντας «Όλα καλά παιδιά, δεν έγινε τιποτα. Απλά τσακωνόμασταν…».

Βγήκε στο μπαλκόνι, έκανε σήματα με τα χερια και φώναζε «βοήθεια» στα αγγλικά

Όπως αναφέρεται στή δικογραφία η αποκάλυψη της φρικτής υπόθεσης με θυμα την 29χρονη κοπέλα, που έκανε το λάθος να περάσει το κατώφλι του διαμερίσματος του Αφρικανού και της Βουλγάρας φίλης του έγινε: «Στις 10:00 της 11.9.2022, Αστυνομικοι της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής/ Ομάδα ΔΙ.ΑΣ,έλαβαν ασυρματικό σήμα, από το Κέντρο Αμεσης Δρασης Αττικής για γυναίκα που καλεί σε βοήθεια ευρισκόμενη σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου, μη προσδιορισμένης επακριβώς πολυκατοικίας, πλησίον της συμβολής των οδών Πατησίων και Ιακωβίδου. Άμεσα, οι αστυνομικοί μετέβησαν στο ανωτέρω σημείο, όπου περίοικοι τους ενημέρωσαν ότι 10 λεπτά περίπου πριν την άφιξη τους, άκουσαν μια γυναίκα να καλεί σε βοήθεια στην αγγλική γλώσσα, πλην όμως ουδείς εξ’αυτών ήταν σε θέση να προσδιορίσει επακριβώς το σημείο από το οποίο η γυναίκα καλούσε σε βοήθεια».

Οι αστυνομικοί στην προσπάθεια να εντοπίσουν τη γυναίκα που απελπισμένα καλούσε σε βοήθεια άρχισαν να «χτενίζουν» το σημείο και μέσα σε λίγα λεπτά, κατάφεραν να τη βρουν. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται «οι αστυνομικοί προέβησαν σε αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή και κινούμενοι επί της οδού Πατησίων την 10:15 ώρα της 11.9. 2022, εντόπισαν την εν λόγω γυναίκα – παθούσα, την οποια αναζητούσαν. Ειδικότερα, την δεδομένη χρονική στιγμή η παθούσα, βρισκόταν στο μπαλκόνι διαμερίσματος 1ου ορόφου της πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Πατησίων και όταν αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών, τους έκανε νοήματα με τα χέρια και καλούσε σε βοήθεια στην αγγλική γλώσσα, αναφέροντας παράλληλα ότι κρατείται παρά τη θέληση της στο εν λόγω διαμέρισμα. Άμεσα, οι αστυνομικοί έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο σημείο, με την χρήση ηχητικών σημάτων και με τη συνδρομή ενοίκων της συγκεκριμένης πολυκατοικίας, τους επετράπη είσοδος από την κεντρική πόρτα της πολυκατοικίας».

Η Βουλγάρα την τραβουσε απο το χέρι

Όπως προέκυψε απο τις έρευνες των αρχών, το ζευγάρι των αλλοδαπών ήταν όχι μόνο ιδιαίτερα σκληρό, αλλά και ψύχραιμο. Μάλιστα όταν οι αστυνομικοί τους χτύπησαν την πόρτα, εμφανίστηκαν ατάραχοι,επιχείρησαν να τους πείσουν οτι οι φωνές οφείλονταν σε τσακωμό για να τους «ρίξουν στάχτη στα μάτια» πιστεύοντας οτι θα αποχωρήσουν.

«Ακολούθως (σ.σ οι αστυνομικοί), μετέβησαν στον πρώτο όροφο και κατάφεραν να εντοπίσουν το επίμαχο διαμέρισμα, καθότι η ανωτέρω παθούσα συνεχίζε να καλεί σε βοήθεια. Εν συνεχεία, χτύπησαν το κουδούνι του διαμερίσματος και εκείνη τη στιγμή άνοιξε την κεντρική πόρτα αυτού ο κατηγορούμενος οποίος συστήθηκε στους αστυνομικούς ως ένοικος του διαμερίσματος. Την ίδια στιγμή εμφανίστηκαν ενώπιον των αστυνομικών τόσο το θύμα όσο και η δεύτερη κατηγορούμενη, η οποία συστήθηκε στους αστυνομικούς ως φίλη του δράστη. Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής – Ομάδα ΔΙ.ΑΣ, αντίκρυσαν την παθούσα αφενός να είναι εμφανώς σοκαρισμένη και αφετέρου να κλαίει και να προσπαθεί να εξέλθει από την κεντρική πόρτα του διαμερίσματος, πλην όμως στην προσπάθεια της αυτή την ανέκοπτε συνεχώς η δεύτερη κατηγορούμενη, τραβώντας την απ’ το χέρι και αναφέροντας παράλληλα αστυνομικούς στην ελληνική γλώσσα τις φράσεις «Όλα καλά παιδιά, δεν έγινε τίποτα απλά τσακωνόμασταν».

Την κατέβασαν κάτω, αποκάλυψε το βιασμό της και λιποθύμησε

Οι έμπειροι αστυνομικοί φυσικά δεν πείστηκαν και αμέσως έβγαλαν έξω την κοπέλα. Στο ισόγειο όπου την οδήγησαν, με δάκρυα στα μάτια μίλησε για τον βιασμό της και κατέρρευσε. «Αφού οι αστυνομικοί, κατάφεραν να χωρίσουν τους εμπλεκόμενους, μετέφεραν το θύμα στο ισόγειο της πολυκατοικίας. Η τελευταία ούσα σοκαρισμένη την δεδομένη χρονική στιγμή, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι προ της αφίξεως τους, είχε πέσει θύμα βιασμού από τον κατηγορούμενο, εντός του διαμερίσματος του πρώτου ορόφου, από το οποίο στη συνέχεια δεν της επιτρεπόταν η αποχώρηση. Επιπλέον τη στιγμή που βρισκόταν ενώπιον των αστυνομικών και τους ανέφερε όλα είχαν συμβεί, ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις της και λιποθύμησε. Άμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ, σταθμός του οποίου κατέφθασε εντός ολίγου και παρείχε τις πρώτες βοήθειες στην παθούσα, η οποία εν τέλει ανέκτησε τις αισθήσεις της και δεν επιθυμούσε την μεταφορά της σε εφημερεύον νοσοκομείο. Ακολούθως, οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής/ Ομάδα ΔΙ.ΑΣ, δέσμευσαν το ζευγάρι».