Βερολίνο: «Κόλλησε» η Εθνική και αποκλείστηκε από την Γερμανία

330

Βερολίνο: «Κόλλησε» η Εθνική και αποκλείστηκε από την Γερμανία | MEGA TV

Ολοκληρώθηκε το «ταξίδι» της Εθνικής Μπάσκετ στο φετινό Eurobasket ύστερα από τον χθεσινό αποκλεισμό της από τη Γερμανία.

To ταξίδι της Εθνικής ομάδας στο Εurobasket ολοκληρώθηκε πρόωρα, καθώς η Γερμανία επιβεβαίωσε τη δύναμή της και επικράτησε επί της ομάδας μας με σκορ 107-96.

Ο coach Δημήτρης Ιτούδης μετά τη λήξη του αγώνα ανέλαβε την ευθύνη του αποτελέσματος.

Ο Έλληνας τεχνικός μιλώντας στην ΕΡΤ  παραδέχτηκε ότι η Γερμανία άξιζε τη νίκη και ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συμπαράστασή του.

Όσα είπε ο Έλληνας προπονητής:

«Αναμφίβολα η Γερμανία άξιζε τη νίκη. Το γεγονός πως ο Ομπστ και ο Βάγκνερ σούταραν μαζί 10/14 τρίποντα και μας πλήγωσαν. Δεν πήγε καλά το ματς αλλά επιστρέψαμε. Αλλά δεν πήγε καλά το ματς. Τίποτα δεν ήταν πλασματικό. Αφήσαμε κάτι που δεν έπρεπε να αφήσουμε.

Το άδοξα είναι σημαντικό. Και είναι σημαντικό ότι οι αθλητές αυτοί έκαναν περήφανους του Έλληνες. Δεν παίζουμε μόνοι μας. Η Γερμανία είναι καλή σήμερα. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη και πρώτος εγώ. Θεωρώ ότι και στις αλλαγές που έκανα και στις συνομιλίες με τους παίκτες τους είπα ότι πρέπει να σηκωθούν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να τιμούμε τη φανέλα».