Βέροια: Πού επικεντρώνονται οι έρευνες για το έγκλημα στον Αλιάκμονα – Το ενδεχόμενο που θέλουν να αποκλείσουν οι Αρχές

275

Τι εξετάζουν οι Αρχές και γιατί ερευνούν τις κρίσιμες ώρες πριν και μετά τον θάνατο του μωρού – Τι ισχυρίζεται οι 29χρονη – Τι λένε ο παππούς της και ο πατέρας του παιδιού – Βίντεο ντοκουμέντο

Με την 29χρονη να κρίνεται προφυλακιστέα στη Βέροια, ως κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία του 11 μηνών μωρού της, οι έρευνες για τις συνθήκες θανάτου του παιδιού επικεντρώνονται στη συλλογή στοιχείων που θα αποκλείσουν ή θα οδηγήσουν στο ενδεχόμενο εμπλοκής και άλλου προσώπου στην υπόθεση.

Αυτό που εξετάζεται είναι αν η 29χρονη, με διαταραγμένη την ψυχική της υγεία, ενήργησε από μόνη της χωρίς να γνωρίζει κανένας άλλος το σκοτεινό της σχέδιο και να αποκλειστεί η εμπλοκή άλλου προσώπου.  Όπως και να έχει για την ώρα δεν πείθουν οι ισχυρισμοί της ότι ήταν ένα τραγικό δυστύχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί στις τελευταίες ώρες πριν και μετά το παιδί πνιγεί στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα και πώς η 29χρονη από την πόλη της Βέροιας βρέθηκε μαζί με το μωρό στο φράγμα παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Πού επικεντρώνονται οι έρευνες

Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες φαίνεται να υπάρχει ένα κενό στα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί, με την 29χρονη να ισχυρίζεται ότι μετέβη στο σημείο με ταξί, χωρίς ωστόσο μέχρι τώρα να έχει εντοπιστεί ο οδηγός, όπως έχει γίνει με τους άλλους δύο που χρησιμοποίησε κατά την μετακίνησή της μεταξύ Αλεξάνδρειας και Βέροιας.

Για τον λόγο αυτό από τις εισαγγελικές αρχές έχει ζητηθεί να εντοπιστεί βινετοληπτικό υλικό από την ευρύτερη περιοχή κατά τις κρίσιμες ώρες.

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα