Βασιλιάς Κάρολος: Τα ξεκαρδιστικά καμώματα του πρίγκιπα Λούις κατά την τελετή στέψης

267

prince_louis_xr

Ο μικρός «έκλεψε» για ακόμη μία φορά την παράσταση

Ο πρίγκιπας Λούις έκλεψε για άλλη μια φορά την παράσταση κατά τη διάρκεια της στέψης του βασιλιά Καρόλου, καθώς χασμουριόταν και συνομιλούσε με την αδελφή του πριγκίπισσα Σαρλότ στην τελετή.

Ο νεαρός πρίγκιπας εθεάθη να χαζεύει και να δείχνει προς το μπροστινό μέρος του Αββαείου του Ουέστμινστερ, ενώ η Σαρλότ έσκυψε να δει τι έδειχνε. Τα αδέλφια φάνηκε επίσης να συνομιλούν λίγο, ακουμπώντας ο ένας στον άλλο κατά τη διάρκεια της δίωρης τελετής. Ο μικρός χασμουριόταν στην έναρξη της τελετής αλλά και μετά τη στέψη του βασιλιά.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

000_33EJ36J
000_33EJ2LE

 

 

Κατά τη στέψη, ο 5χρονος πρίγκιπας ήταν βασιλικά ντυμένος με έναν χιτώνα Hainsworth Garter Blue Doeskin Tunic με ειδικά σχεδιασμένο δαντελένιο διακοσμητικό στον γιακά και με μανσέτες που έγιναν κατά παραγγελία από τους ράφτες της Savile Row, Dege και Skinner.

Ωστόσο, τα τηλεοπτικά πλάνα έδειξαν αργότερα ότι ο πρίγκιπας δεν ήταν πλέον μαζί με τους γονείς του, τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας, και την αδελφή του Σαρλότ στην πρώτη σειρά στο Αββαείο του Ουέστμινστερ, γεγονός που οδήγησε σε εικασίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τη μυστηριώδη «πρόωρη αποχώρησή» του.

Φωτογραφίες: ΑFP / VISUALHELLAS.GR