Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν: «Οι αλλαγές στο HBO επηρεάζουν το Game of Thrones»

328

tzortz_r_r__martin

Η συγχώνευση της μητρικής εταιρείας του HBO, WarnerMedia, με το Discovery έχει επηρεάσει την κυκλοφορία νέων σειρών

Οι συνεχιζόμενες αλλαγές στο HBO Max έχουν επηρεάσει την παραγωγή νέων εκπομπών κι όπως παραδέχεται ο δημιουργός της σειράς «Game of Thrones», Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν δεν έμειναν ανεπηρέαστα ούτε τα δικά του έργα.

Σε ανάρτηση που έκανε στο προσωπικό του ιστολόγιο, ο συγγραφέας έγραψε ότι ορισμένες από τις προγραμματισμένες σειρές του franchise του «Game of Thrones» έχουν «φυλαχθεί» στο συρτάρι.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τη συγχώνευση της μητρικής εταιρείας του HBO, WarnerMedia, με το Discovery, που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο. Προκειμένου να μειώσει το κόστος, το HBO Max λιγόστεψε το περιεχόμενο του, ακυρώνοντας τις σειρές όπως τα «Love Life», «Minx» και «FBoy Island».

Αν και το πρίκουελ του «Game of Thrones», «House of the Dragon», σημείωσε μεγάλη επιτυχία και ανανεώθηκε, ώστε να προχωρήσει και για 2η σεζόν, ο Μάρτιν έγραψε ότι μερικά ακόμα έργα βρίσκονται σε αναμονή.

«Μερικά από αυτά κινούνται γρηγορότερα από άλλα, όπως συμβαίνει πάντα με την ανάπτυξη. Κανένα δεν έχει πάρει πράσινο φως ακόμα, αν και ελπίζουμε… ίσως σύντομα. Ένα ζευγάρι έχει μείνει στο ράφι, αλλά δεν θα συμφωνήσω ότι είναι νεκρά. Μπορεί κάτι να βγει από το ράφι το ίδιο εύκολα με την τοποθέτησή του σ’ αυτό. Όλες οι αλλαγές στο HBO Max μας έχουν επηρεάσει, σίγουρα» έγραψε ο Μάρτιν.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ