Τζίτζι Χαντίντ: Γιατί διστάζει να κάνει σχέση με τον Λεονάρντο ντι Κάπριο – «Κλειδί» η μητέρα της

457

leonardo-gigi-arthro

Μπορεί πριν από μερικές ώρες να είδαν το φως της δημοσιότητας οι πρώτες φωτογραφίες του Λεονάρντο ντι Κάπριο στο πλευρό της Τζίτζι Χαντίντ, ωστόσο διεθνή μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι κάθε άλλο παρά για σχέση μπορούμε ακόμα να μιλάμε.

Όπως αναφέρει η Daily Mail το 27χρονο μοντέλο, το οποίο φέρεται να έχει σπάσει τον «κανόνα των 25» που εφαρμόζει ο 47χρονος ηθοποιός για τις σχέσεις του, δεν είναι ακόμα και τόσο «θερμό» για να συνάψει δεσμό.

Ο λόγος κρύβεται ακριβώς στην «κατάρα των 25» του Λεονάρντο Ντι Κάπριο καθώς η Τζίτζι Χαντίντ γνωρίζει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο αρκετές από τις πρώην συντρόφους του ηθοποιού, από την Μπλέικ Λάβλι στη Νίνα Αγκντάλ και την Τόνι Γκαρν.

Την ίδια εικόνα, πάντως, μεταφέρουν και άνθρωποι του στενού κύκλου του Λεονάρντο Ντι Κάπριο οι οποίοι είπαν στο E! ότι «απολαμβάνει να είναι μόνος του» προσθέτοντας ότι το ζευγάρι «δεν έχει αποκλειστική σχέση ούτε και κάποιος από τους δύο επιδιώκει κάτι τέτοιο». «Ο Λέο και η Τζίτζι έχουν βρεθεί μαζί αρκετές φορές και έχουν αισθήματα ο ένας για τον άλλο» πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Την εικόνα αυτή συμπληρώνει το γεγονός ότι τόσο ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο όσο και η Τζίτζι Χαντίντ έχουν θεαθεί το τελευταίο διάστημα μόνοι τους αρκετές φορές. Ο πρώτος βρέθηκε με φίλους του στη Νέα Υόρκη και το Μαλιμπού και η δεύτερη πήγε σε αρκετά πάρτι για την εβδομάδα μόδας χωρίς τον 47χρονο.

Πηγή που επικαλείται η Daily Mail αναφέρει, επίσης, ως παράγοντα για τη μη σχέση των Ντι Κάπριο και Χαντίντ το γεγονός ότι «για την Τζίτζι είναι ακόμα φρέσκος ο άσχημος χωρισμός με τον Ζάιν Μαλίκ ενώ την ίδια ώρα ο Ντι Κάπριο έχει κάποια φήμη. Θα δούμε. Η ίδια είναι έξυπνο κορίτσι και θα τα εξετάσει καλά τα πράγματα πριν να κάνει το άλμα».

 

Πριν από μια εβδομάδα εξάλλου το περιοδικό US Weekly ανέφερε ότι ο Ντι Κάπριο «έχει στραμμένο το βλέμμα του στη Τζίτζι» αλλά «η ίδια δεν θέλει ακόμα να συνάψει ρομαντική σχέση μαζί του». Έτσι μπορεί να εξηγείται γιατί οι φίλοι του ηθοποιού προωθούν την εκδοχή ότι πρόκειται για μια φιλική σχέση καθώς το να τον απορρίψει ένα μοντέλο 20 χρόνια νεότερό του δεν θα είναι και πολύ ωραίο για τη φήμη του.

Κλείσιμο
Κομβικό ρόλο, επίσης, στην ιστορία των δύο θα αποτελέσει και η μητέρα της Τζίτζι Χαντίντ, Γιολάντα, η οποία έχει στο ιστορικό της δύο γάμους και δύο διαζύγια, καθώς αυτή θα πρέπει να εντυπωσιάσει ο Ντι Κάπριο αν θέλει η όποια σχέση του με το 27χρονο μοντέλο να εξελιχθεί.

Η Γιόλαντα Χαντίντ, ένα πρώην μοντέλο που της αρέσει να την αποκαλούν «mama bear», εμπλέκεται σε μεγάλο βαθμό στις ζωές των παιδιών της, της Τζίτζι και της Μπέλα, με πηγές να αναφέρουν ότι αυτή είναι ο «κλειδοκράτορας» σε περίπτωση κατά την οποία το 27χρονο μοντέλο θελήσει να φέρει τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο στο σπίτι.

Στο παρελθόν φήμες ήθελαν, εξάλλου, την Γιολάντα Χαντίντ να ακολουθεί όλους τους συντρόφους των κοριτσιών της στα social media προκειμένου να παρακολουθεί τις κινήσεις τους.