Τζέρι Χάλιγουελ: Κόβει κάθε σχέση με τις Spice Girls – Το unfollow στη Βικτόρια Μπέκαμ

127

gery-halywelΜετά τη Mel B, έβγαλε από τη ζωή της και την Μπέκαμ

Η Τζέρι Χάλιγουελ φαίνεται πως δεν έχει πλέον καλές σχέσεις με την Βικτόρια Μπέκαμ, ενώ φρόντισε να κάνει unfollow ολόκληρη την οικογένειά της στα social media.

Η 51χρονη σταμάτησε να ακολουθεί τη διάσημη οικογένεια στο Instagram, ενώ εξακολουθεί να ακολουθεί και να έχει καλές σχέσεις με δύο άλλα μέλη του συγκροτήματος, την Έμα Μπάντον και τη Mel C, αν και δεν έχουν επαφές.

Με τη Mel B ωστόσο, οι σχέσεις της είναι τόσο παγωμένες όσο και με τη Βικτόρια Μπέκαμ, αφού έχουν σταματήσει εδώ και χρόνια να κάνουν παρέα.

Μια πηγή που μίλησε στη DailyMail, δήλωσε: «Υπήρξαν εκατοντάδες διαμάχες μεταξύ της Τζέρι και της Mel B όλα αυτά τα χρόνια, ιδιαίτερα όταν η Mel άφησε να ξεφύγει ότι αυτή κι η Τζέρι είχαν κοιμηθεί μαζί πριν από μερικά χρόνια».

Μετά το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει γύρω από τον σύζυγό της, Κρίστιαν Χόρνερ, ο οποίος κατηγορείται για ανάρμοστη συμπεριφορά προς συνάδελφό του, η Τζέρι Χάλιγουελ μάλλον περίμενε περισσότερη στήριξη από τη Βικτόρια Μπέκαμ.

«Όλα τα κορίτσια έχουν έρθει κοντά της, αλλά δεν αισθάνεται ικανή να ασχοληθεί μαζί τους. Είναι συντετριμμένη και είναι πιθανό να αισθάνεται ότι οι Μπέκαμ θα μπορούσαν να της είχαν δώσει περισσότερη δημόσια υποστήριξη», είπε η πηγή.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock