Τροχαίο Μονογυιού: «Έλιωσαν τα δακτυλικά μου αποτυπώματα, αλλά δεν έσωσα τον Τζώρτζη»

345

Ο φίλος του Τζώρτζη Μονογυιού περιγράφει το εφιαλτικό σκηνικό του δυστυχήματος – Είχε λιώσει ακόμη και η ζώνη ασφαλείας την ώρα που κατάφερε να τραβήξει τον 44χρονο επιχειρηματία έξω από το φλεγόμενο supercar

Τα λόγια βγαίνουν με δυσκολία από το στόμα του. Με σπασμένη φωνή και τα χέρια του διαλυμένα από τις καυτές λαμαρίνες της Ferrari, την οποία λύγισε με όση σωματική και ψυχική δύναμη διέθετε για να απεγκλωβίσει τον Τζώρτη Μονογυιό από το φλεγόμενο supercar, ένας από τους φίλους του περιγράφει στο «ΘΕΜΑ» όλα όσα έγιναν εκείνο το βράδυ. Ο νεαρός ακολουθούσε το κόκκινο «θηρίο» με ένα λευκό SUV προκειμένου να το πάνε στο γκαράζ του σπιτιού του 43χρονου επιχειρηματία στη Βουλιαγμένη και είδε μπροστά στα μάτια του να ξεδιπλώνεται καρέ-καρέ το σκηνικό του θανάτου.

Μόλις η Ferrari άρπαξε φωτιά, ο στενός φίλος του επιχειρηματία, μαζί με τον άλλο φίλο του έπεσαν στις φλόγες για να βγάλουν έξω τον νεκρό Τζώρτζη και τη λιπόθυμη σύζυγό του Αθηνά Κοντοπάνου. Οπως χαρακτηριστικά λέει, το τροχαίο έγινε με τον ίδιο τρόπο με αυτόν που υπάρχει σε βίντεο του YouTube, όπου μια ίδια Ferrari βγαίνει από τον δρόμο με ταχύτητα 40 χλμ./ώρα και καρφώνεται σε δέντρο. «Για την Τροχαία είναι ξεκάθαρα τα πράγματα και δεν υπάρχει κάτι άλλο. Ούτε εμπλοκή άλλου οχήματος, πεζού ή κάποιου σκύλου», λέει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα