Τομ Μπρέιντι: Έχει ξεπεράσει τη Ζιζέλ και βγαίνει ραντεβού

300

zizel_brady_gala_xr

Ο πρώην σύζυγος του μοντέλου φαίνεται ότι έχει προχωρήσει στη ζωή του

Ο Τομ Μπρέιντι, ένας από τους σπουδαιότερους quarterbacks όλων των εποχών, φέρεται να επιστρέφει στα ραντεβού μετά το τέλος του 13ετούς γάμου του με τη Ζιζέλ Μπούντχεν το 2021. Σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον του αθλητή στην Page Six, αυτή τη στιγμή «βγαίνει ραντεβού και επιστρέφει σιγά σιγά στο παιχνίδι»

Και ενώ ο Μπρέιντι είναι προφανώς έτοιμος να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του, η Ζιζέλ έχει επικεντρωθεί στη δουλειά και την οικογενειακή της ζωή, με μια διαφορετική πηγή να αποκαλύπτει στο Us Weekly ότι δεν είναι έτοιμη να μπει σε μια νέα σχέση.

«Όταν ήταν στη Βραζιλία, οι φίλοι της προσπάθησαν να τη συστήσουν σε μερικούς άνδρες, αλλά δεν το ένιωθε σωστό» είπε η πηγή και πρόσθεσε: «Επικεντρώνεται στον εαυτό της, στη διατροφή, στη γυμναστική και στα παιδιά της».

Πρόσφατα, το διάσημο μοντέλο διέψευσε κάποιες φήμες που ανέφεραν ότι έβγαινε με τον φίλο του πρώην άντρα της, τον δισεκατομμυριούχο Τζέφρι Σόφερ. «Δεν έχω καμία σχέση μαζί του με οποιονδήποτε τρόπο. Έλεγαν ότι είμαι με αυτόν τον τύπο, είναι γέρος, επειδή έχει χρήματα – είναι γελοίο» δήλωσε στο Vanity Fair, προσθέτοντας ότι είναι «φίλος του Τομ, όχι φίλος δικός μου».

Το πρώην ζευγάρι σε κάθε περίπτωση διατηρεί φιλικές σχέσεις μετά το διαζύγιο και το μοντέλο λέει ότι πάντα θα τον υποστηρίζει. «Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που θέλω να είναι ο πιο ευτυχισμένος στον κόσμο, είναι αυτός, πιστέψτε με. Θέλω να πετύχει και να κατακτήσει. Θέλω όλα τα όνειρά του να γίνουν πραγματικότητα. Αυτό θέλω, πραγματικά, από τα βάθη της καρδιάς μου» δηλώνει η Ζιζέλ.