Το νέο ΤΖΟΚΕΡ έχει μοιράσει ήδη έπαθλα των 100.000 ευρώ σε 18 νικητές της δεύτερης κατηγορίας

1450

Αξέχαστα θα μείνουν τα εφετινά Χριστούγεννα σε 18 τυχερούς παίκτες του νέου ΤΖΟΚΕΡ, που κέρδισαν από 100.000 ευρώ ο καθένας στη δεύτερη κατηγορία. Το ανανεωμένο παιχνίδι του ΟΠΑΠ μετρά οκτώ κληρώσεις από τις 10 Δεκεμβρίου, έχοντας αναδείξει ήδη 18 τυχερούς 5άρηδες και έναν μεγάλο νικητή στην πρώτη κατηγορία, που κέρδισε 2.699.407 ευρώ.

Τάσος Τζήκας, υπεύθυνος καταστήματος ΟΠΑΠ στη Ρόδο

Οι νικητές του ΤΖΟΚΕΡ είχαν καταθέσει τα δελτία τους σε καταστήματα ΟΠΑΠ στην Αττική, στην Κοζάνη, στην Αλεξανδρούπολη, στην Κρήτη, στο Μεσολόγγι, στη Θεσσαλονίκη, στο Βόλο, στην Κύπρο και στη Ρόδο, ενώ ένας τυχερός συμμετείχε στην κλήρωση διαδικτυακά μέσω του opaponline.gr.

Καθένα από τα τυχερά 5άρια κέρδισε 100.000 ευρώ, ποσό που μοιράζει πλέον το νέο ΤΖΟΚΕΡ στη δεύτερη κατηγορία σε όλες τις κληρώσεις, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή στις 22:00. Οι παίκτες μπορούν να τις παρακολουθούν ζωντανά από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο Youtube.

3. Κωνσταντίνος Στουμπιτζόγλου, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στον Πειραιά

Στην αυριανή κλήρωση, οι παίκτες διεκδικούν τουλάχιστον 1.800.000 ευρώ. Η κατάθεση δελτίων γίνεται δεκτή μέχρι και μισή ώρα πριν από κάθε κλήρωση, στα καταστήματα ΟΠΑΠ όλης της Ελλάδας ή διαδικτυακά μέσω του opaponline.gr

4. Κώστας Σαλαγιάννης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στη Λυκόβρυση

18+ επίγειο, 21+ ψηφιακό |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα