Το 1ο Piraeus Street Long Jump με τον Μίλτο Τεντόγλου – Αποκλειστικά στο MEGA

213

ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ MEGA & TO MEGA PLAY

ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΣΤΙΣ 18:30

Ο Μίλτος Τεντόγλου βγαίνει στους δρόμους του Πειραιά και καλεί τους λάτρεις του κλασικού αθλητισμού να τον ακολουθήσουν στο 1ο Piraeus Street Long Jump, την Κυριακή 4 Ιουνίου στις 18:30, σε ένα event που θα μεταδώσουν ζωντανά και αποκλειστικά το MEGA και το MEGA Play (Υβριδική πλατφόρμα).

Με φόντο το ιστορικό κτίριο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, ο Χρυσός Ολυμπιονίκης δηλώνει το «παρών» στην πρώτη λαμπερή διοργάνωση του είδους που γίνεται στη χώρα μας και θα απολαύσουμε αποκλειστικά στο MEGA και το MEGA Play.

Ο Δήμος Πειραιά έχει προσκαλέσει τους κορυφαίους άλτες του κόσμου, σε ένα από τα ιστορικότερα λιμάνια της Ευρώπης, σε μια πρωτόγνωρη αθλητική εμπειρία.

«Πιστεύω θα έχει πολύ κόσμο στον Πειραιά. Θα έχει πολύ ωραία ατμόσφαιρα και θα είναι ωραίο και για όποιον το δει από την τηλεόραση. (…) Θα ήθελα να πω στον κόσμο να μετρήσει στο σπίτι 8 μέτρα. 8 βήματα μεγάλα. Υπόσχομαι ότι θα κάνω και μεγαλύτερα άλματα από αυτό στο event και δεν θα το κάνω μόνο εγώ» δήλωσε ο Μίλτος Τεντόγλου στην εκπομπή του MEGA «SUPER Μπάλα του Σαββάτου».

Το 1ο Piraeus Street Long Jump διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στα πλαίσια του World Athletics Continental Tour, στην κατηγορία Silver, για το άλμα εις μήκος ανδρών και γυναικών.

Η δράση ξεκινά στις 17:20 στο MEGA Play με την έναρξη του εντυπωσιακού street event απευθείας από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Στις 18:30 συντονιζόμαστε στο MEGA για να παρακολουθήσουμε ζωντανά την προσπάθεια του Μίλτου Τεντόγλου και άλλων κορυφαίων αθλητών στο 1ο Piraeus Street Long Jump.

Τον αγώνα περιγράφει ο Παναγιώτης Περπερίδης και σχολιάζει ο Δήμος Μπουλούκος. Στο ρεπορτάζ ο Βιδιάνος Ρούσσος και ο Δημήτρης Θεοδωρόπουλος.

Τη μοναδική αθλητική διοργάνωση παρουσιάζει ο Θανάσης Πάτρας.

Τον πρωτοποριακό αγώνα που θα προβάλει το MEGA την Κυριακή 4 Ιουνίου έχουν αναλάβει από κοινού ο Δήμος Πειραιά και ο ΣΕΓΑΣ, υπό την αιγίδα του World Athletics Continental Tour.

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο MEGA Play;

Για την είσοδο στο MEGA Play, την υβριδική πλατφόρμα του MEGA, το μόνο που χρειάζεται ο χρήστης είναι να διαθέτει έξυπνη τηλεόραση (smart TV) συνδεδεμένη στο διαδίκτυο, και να πατήσει το κόκκινο κουμπί.

1ο PIRAEUS STREET LONG JUMP

ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΣΤΟ MEGA PLAY (Υβριδική πλατφόρμα Mega) ΣΤΙΣ 17:20

ΣΤΟ MEGA ΣΤΙΣ 18:30