Τι λένε τα ζώδια για εσένα σήμερα, αγαπημένε μου αναγνώστη;

636

Τα ζώδια που θα ερωτευτούν αυτό το φθινόπωρο - Weekly News

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 10/11/2021

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα κάποια εμπόδια και δυσκολίες, θα σε επιβαρύνουν ψυχολογικά. Επικεντρώνεσαι στις βαθιές επιθυμίες σου και τα ουσιαστικά σου συναισθήματα, αλλά και κάποιους σκοπούς, που εδώ και καιρό, θες να εκπληρώσεις! Δυστυχώς ορισμένες δυσάρεστες εξελίξεις, φρενάρουν την προσπάθεια σου να υλοποιήσεις τα σχέδια σου! Επιπλέον, με τον Ερμή να κάνει Σύνοδο με τον Άρη και Τετράγωνο με τον Κρόνο, θα υπάρξουν και αρνητικές αποκαλύψεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην προσπαθείς συνεχώς να χειραγωγείς το ταίρι σου και οπωσδήποτε, πρέπει να αποφύγεις ξεσπάσματα ζήλιας! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι σε τοξικούς και προβληματικούς έρωτες, λόγω ασυγκράτητου πάθους!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα πρέπει, να τακτοποιήσεις οφειλές και χρέη και εκκρεμότητες! Επαγγελματικά, θα υπάρξουν εντάσεις με κάποιον συνάδελφο ή συνεργάτη!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα με τον Ερμή να κάνει Σύνοδο με τον Άρη και Τετράγωνο με τον Κρόνο, αναγκάζεσαι να αλλάξεις συμπεριφορά και να γίνεις πιο σοβαρός, έντιμος, ψύχραιμος, ώριμος και ολιγαρκής! Καλό θα ήταν, να πεις όχι σε σημαντικές συζητήσεις και αποφάσεις, που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, διότι ενδεχομένως να απογοητευτείς!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, κράτησε χαμηλούς τους τόνους με το άλλο σου μισό, αν δεν θες ισχυρές ρήξεις μαζί του! Αν είσαι ελεύθερος, πες όχι σε νέα ξεκινήματα και σε σοβαρές αποφάσεις όσον αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα! Αν σε ενδιαφέρει κάποιο άτομο ήδη, μην κάνεις σήμερα κάποια κίνηση!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, πρέπει να παραμείνεις σοβαρός, ψύχραιμος, ταπεινός και έντιμος! Οικονομικά, δεν είναι η ιδανική ημέρα για σημαντικές δράσεις ή αγορές!

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα θα πρέπει να αντιμετωπίσεις προβλήματα και εμπόδια στην καθημερινότητα σου! Οφείλεις να κάνεις ώριμες, έξυπνες και εποικοδομητικές κινήσεις, ώστε υποχρεώσεις και εκκρεμότητες να διεκπεραιωθούν άμεσα! Επίσης, μακριά από καταχρήσεις και κακές συνήθειες, που σε βλάπτουν, σήμερα με τον Ερμή να κάνει Σύνοδο με τον Άρη και Τετράγωνο με τον Κρόνο!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην δίνεις λαβές για σχόλια, επειδή αποφάσισες να φλερτάρεις με κάποιο πρόσωπο, μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, απογοητεύεις το άλλο σου μισό, με την απόμακρη, επικριτική και ψυχρή συμπεριφορά σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, θα έρθουν αρκετές αναποδιές και δυσκολίες! Οικονομικά, θα υπάρξουν αρκετά έξοδα, κυρίως για να κλείσουν υποχρεώσεις!

Διάβασε περισσότερα στον oroskopos.gr