Τι λένε τα ζώδια για εσένα σήμερα, αγαπημένε μου αναγνώστη;

398

Να πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια! #έρευνα - ELLE

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 13/3/2021

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται σήμερα, στο ζώδιο του Ιχθύ, σε ωθεί να μείνεις στην απομόνωση σου και να αποφύγεις την πολυκοσμία, προκειμένου να βρεις λύσεις, αλλά και επιτέλους να ηρεμήσεις! Άκου την καρδιά και την διαίσθηση σου και επέλεξε την συντροφιά των λίγων και καλών ανθρώπων που αγαπάς και εμπιστεύεσαι! Επίσης, την σημερινή ημέρα θα αποκαλυφθεί κάτι, το οποίο θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να αρνηθείς προσκλήσεις και προτάσεις για φλερτ και να επιλέξεις μία μυστική ερωτική επαφή, που θα σε συναρπάσει! Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως παρασυρθείς αυτήν την περίοδο, σε έναν έρωτα παράλληλο και παράνομο! Καλό θα ήταν να προσέξεις πολύ, αφού κινδυνεύεις από αποκαλύψεις!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα οικονομικά σου πάνε σαφώς καλύτερα, τα επαγγελματικά σου όμως θα παρουσιάσουν προβλήματα, αφού είσαι επιρρεπής σε παραλείψεις και λάθη!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά
Φίλε Ταύρε, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται σήμερα, στο Ζώδιο του Ιχθύ, αποτελεί μια εξαίσια ευκαιρία για σένα, να κοινωνικοποιηθείς, να αφήσεις πίσω τα προβλήματά σου, να αλλάξεις ό,τι δεν σου αρέσει και να απολαύσεις νέες γνωριμίες. Ώρα να κάνεις τις αλλαγές που τόσο καιρό, ήθελες!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφο σου, να ανανεώσετε την σχέση σας, με κάθε δυνατό τρόπο και να περάσετε μαζί τέλεια! Αν είσαι ελεύθερος καλωσόρισε νέες γνωριμίες και αποδέξου, χωρίς δεύτερη σκέψη κάθε πρόταση που θα έχεις και θα εγγυάται όμορφες ερωτικές στιγμές!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά υπάρχει εύνοια, ιδίως βρίσκοντας λύσεις για παλαιά προβλήματα! Επαγγελματικά, έχεις τους τρόπους για να έρθεις πιο κοντά σε συνεργάτες και συναδέλφους, γεγονός που θα σε ωφελήσει ιδιαίτερα!

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα, στο Ζώδιο του Ιχθύ, είναι κατάλληλη για δραστηριότητες, που θα σου προσδώσουν καλή φήμη και κύρος, αγαπητέ Δίδυμε. Θα υπάρξουν σαφώς νέες σημαντικές ευκαιρίες που θα σου ανοίξουν νέες ουσιαστικές πόρτες και προοπτικές στην ζωή σου και θα σου δώσουν την δυνατότητα να κερδίζεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό των γύρων σου, βελτιώνοντας την κοινωνική σου εικόνα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η ημέρα συνιστά να κινηθείς συνετά και αποφασιστικά, ώστε να βάλεις γερές και ουσιαστικές βάσεις στην σχέση ή τον γάμο σου! Αν είσαι ελεύθερος, τυχόν νέες γνωριμίες, έρχονται για να σε κάνουν να καταλάβεις πόσα τελικά αξίζεις και πως επιτέλους, οφείλεις να ανεβάσεις τα στάνταρ σου στον Έρωτα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόλυτα βελτιωμένες θα είναι οι επαγγελματικές σου υποθέσεις και η εποχή είναι ιδανική για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα και έναρξη επιτυχημένων δραστηριοτήτων! Οικονομικά, τακτοποιείς εκκρεμμότητες!

Διάβασε περισσότερα στον oroskopos.gr