Θύμα του κορωνοϊού και το Cine Paris στην Πλάκα: Κλειστό φέτος το καλοκαίρι

932

Τεχνικοί οι λόγοι που θα μείνει κλειστό τη φετινή σεζόν.

Δυσάρεστα είναι τα νέα για τους… σινεφίλ, και όχι μόνο, καθώς, όπως ανακοινώθηκε, δεν θα ανοίξει φέτος το καλοκαίρι το υπέροχο Cine Paris στην Πλάκα.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση στον λογαριασμό του κινηματογράφου στο facebook, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, κάποιες εργασίες που έπρεπε να γίνουν στον χώρο πήραν παράταση, κι έτσι το σινεμά δεν θα μπορέσει να λειτουργήσει.

“Αγαπητοί μας φίλοι , θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι φέτος το καλοκαίρι το Cine Paris και η ομάδα του δεν θα βρίσκεται κοντά σας. Δυστυχώς λόγω της πανδημίας κάποιες εργασίες που ήταν απαραίτητες και προγραμματισμένες να γίνουν πήραν παράταση…Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι να έχετε με υγεία και δίνουμε το καθιερωμένο μας ραντεβού του χρόνου..”, αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται πως πρόκειται για έναν από τους ωραιότερους κινηματογράφους της Αθήνας, καθώς διαθέτει μία συγκλονιστική θέα προς την Ακρόπολη και κάθε καλοκαίρι ήταν ένα σημείο που επισκέπτονταν χιλιάδες Αθηναίοι για να απολαύσουν αγαπημένες ταινίες.

Πηγή: thetoc.gr