Θρήνος στη Θεσσαλονίκη για το γελαστό παιδί που σκοτώθηκε την Πρωτοχρονιά

490

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Θεσσαλονίκη λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου όταν ένας 14χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα από πτώση σε φωταγωγό.

Ο άτυχος ανήλικος είχε ανέβει στην ταράτσα της τετραώροφης πολυκατοικίας, στην οποία διέμενε, για να παρακολουθήσει τη ρίψη πυροτεχνημάτων κατά την αλλαγή του χρόνου. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες πάτησε σε γυάλινη επιφάνεια, η οποία υποχώρησε και έπεσε στον φωταγωγό.

«Η ζωή είναι μια περιπέτεια». Αυτή ήταν η φράση που συνόδευε τη selfie του 14χρονου στην τελευταία ανάρτηση που έκανε στο Instagram πριν από λίγες ημέρες όταν είχε επισκεφθεί τα Μετέωρα.

Το Instagram έχει κατακλυστεί από τα μηνύματα των φίλων του που δεν μπορούν να πιστέψουν  ότι ο χαμογελαστός φίλος τους έφυγε για πάντα από κοντά του.

«Καλό παράδεισο αδερφέ. Θα μας λείψει η παρουσία σου στην ομάδα των κανονιέρηδων. Θα είσαι πάντα στις καρδιές μας», έγραψε ένα φίλος του.

«Καλό παράδεισο αδερφέ μου, που τόσο άδικα έφυγες.Σε ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μου χάρισες. Σε ευχαριστώ για όλες τις φορές που με στήριξες. Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Ένας άγγελος μαζί με τους υπόλοιπους αγγέλους. Να μας προσέχεις αδερφέ από εκεί ψηλά», ήταν η ανάρτηση ενός άλλου εφήβου.