Θρίλερ στην Ηλιούπολη: Βρέθηκαν αποτυπώματα του 36χρονου στην καραμπίνα

100

hlioupoli-arthrou-02Ενισχύεται το σενάριο ο 36χρονος να πυροβόλησε τη μητέρα του και στη συνέχεια να θέλησε να δώσει τέλος στη ζωή του

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση θανάτου της 63χρονης γυναίκας και του 36χρονου γιου της, που εντοπίστηκαν νεκροί το βράδυ της Τετάρτης (10/4) μέσα σε διαμέρισμα στη Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. εντοπίστηκαν αποτυπώματα του 36χρονου δίπλα στη σκανδάλη της καραμπίνας που βρέθηκε στον χώρο, με πηγές να προσθέτουν παράλληλα πως από τον σχετικό έλεγχο στα χέρια του δεν ανιχνεύτηκαν ίχνη πυρίτιδας.

Η εύρεση των αποτυπωμάτων πάνω στο όπλο αποτελεί, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ακόμη ένα στοιχείο που «δείχνει» ως το πιθανότερο το σενάριο ο 36χρονος να πυροβόλησε τη μητέρα του και στη συνέχεια να θέλησε να δώσει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με το σενάριο που προκρίνεται από τις Αρχές ως το πιθανότερο, ο άνδρας, αφού πυροβόλησε την μητέρα του, παρέμεινε στο σπίτι για ένα ή δύο 24ωρα και εν συνεχεία έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και πάτησε την σκανδάλη. Ακολούθως άφησε την καραμπίνα, περπάτησε μερικά βήματα και κατέληξε στο κρεβάτι της μητέρας του. «Πρέπει να έμεινε ζωντανός τουλάχιστον ένα μισάωρο με μία ώρα πριν τελικά καταλήξει» είχαν αναφέρει στο protothema.gr πηγές με γνώση της υπόθεσης.

Ο 36χρονος εντοπίστηκε γυμνός, τα ρούχα του βρέθηκαν σκισμένα και ο χώρος ήταν ανάστατος. Σκηνικό που οδηγεί τους ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ. στην εκτίμηση πως το πιθανότερο είναι ο άνδρας να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε όταν γείτονες παραπονέθηκαν για τη μυρωδιά. Στο διαμέρισμα κλήθηκε κλειδαράς ο οποίος άνοιξε την πόρτα με τους αστυνομικούς να αντικρίζουν το θλιβερό θέαμα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες μητέρα και γιος είχαν να εμφανιστούν στη γειτονιά από την περασμένη Πέμπτη.

Κάτοικος της περιοχής έκανε λόγο για τρεις εκκωφαντικούς θορύβους που έμοιαζαν με πυροβολισμούς και ακούστηκαν το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής από το σπίτι του εγκλήματος.