Θρίλερ με τον εντοπισμό Γάλλου τουρίστα που χάθηκε στην Κρήτη

397

diasosi_1

Η σύζυγος του 65χρονου Γάλλου βγήκε στην Σούγια το πρωί της Παρασκευής και είπε ότι άφησε τον 65χρονο στο μονοπάτι – Επιχείρηση με άνδρες της ΕΜΑΚ και drone – Άλλαξε τις πληροφορίες που δίνει στις αρχές η Γαλλίδα

Μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης οργανώθηκε στην Κρήτη για Γάλλο τουρίστα που χάθηκε σε μονοπάτι στο δρόμο Αγία Ρουμέλη – Σούγια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, περίπου στις 10:00 το πρωί της Παρασκευής η 62χρονη σύζυγος του τουρίστα εγκατέλειψε τραυματισμένο και ταλαιπωρημένο κάτω από ένα δέντρο στο μονοπάτι τον 65χρονο σύζυγο της και βγήκε στη Σούγια για να καλέσει σε βοήθεια.

Κουρασμένη και πολύ ταλαιπωρημένη, όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες, κάθισε σ’ ένα καφέ να ξεκουραστεί και να ανακτήσει δυνάμεις. Εκεί ο ιδιοκτήτης και οι σερβιτόροι είδαν ότι ήταν σε κακή κατάσταση και την ρώτησαν τι έχει και εάν χρειάζεται κάτι. Τότε άρχισε να τους διηγείται την περιπέτεια που είχε στο μονοπάτι με τον σύζυγο της.

Αμέσως από το καφενείο ειδοποίησαν την Πυροσβεστική και ξεκίνησε άμεσα μία τεράστια επιχείρηση εντοπισμού του 65χρονου Γάλλου, ο οποίος όμως δεν έχει βρεθεί ακόμα ενώ κοντεύει να συμπληρωθεί ένα 24ώρο από τότε που η σύζυγος του τον είδε για τελευταία φορά.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν 5 άτομα από την 3η ΕΜΑΚ Κρήτης καθώς και επιπλέον ο χειριστής του drone που χρησιμοποιείται στις έρευνες. Στις έρευνες έχουν προστεθεί επίσης δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας ενώ επί ποδός βρίσκονται ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, η εθελοντική ομάδα ΕΠΟΜΕΑ των Χανίων, πυροσβέστες από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Καμπανού αλλά και από τον Α’ ΠΣ Χανίων, συνολικά 17 άτομα από την Πυροσβεστική Χανίων.

Σημειώνεται ότι η σύζυγος αρχικά είχε αναφέρει ότι ο σύζυγος της δεν ήταν τραυματισμένος και δεν κινδύνευε η ζωή του. Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι πηγές, η 62χρονη αλλάζει συνεχώς τις καταθέσεις και τα δεδομένα με αποτέλεσμα η υπόθεση να εξελίσσεται σε αγωνιώδες θρίλερ εντοπισμού του 65χρονου Γάλλου.