Θετικός στον κορωνοϊό ο υφυπουργός Παιδείας, Άγγελος Συρίγος

641

syrigos-4

«Ξεκίνησε πριν από δυόμιση χρόνια κάπου από την Κίνα για να καταλήξει και σε εμένα από προχθές την Κυριακή», έγραψε στο Facebook

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο υφυπουργός Παιδείας, Άγγελος Συρίγος όπως ενημέρωσε ο ίδιος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως γράφει ο ίδιος στο προφίλ του στο Facebook, ο μετά από τεστ που έκανε, τον ενημέρωσαν πως είναι βγήκε θετικό. «Ξεκίνησε πριν από δυόμιση χρόνια κάπου από την Κίνα για να καταλήξει και σε εμένα από προχθές την Κυριακή», γράφει χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος σημειώνει πως τα συμπτώματά του είναι: «Καταρροή, πονόλαιμος, δέκατα κατά τη διάρκεια της ημέρας και λίγο πιο υψηλός το βράδυ και μία γενική κατατονία και κούραση».

Η ανάρτηση του Άγγελου Συρίγου:

«Ξεκίνησε πριν από δυόμιση χρόνια κάπου από την Κίνα για να καταλήξει και σε εμένα από προχθές την Κυριακή. Το τέστ για τον κορωνοϊό είναι θετικό, με ενημέρωσαν τηλεφωνικώς. Τα συμπτώματα ίδια με αυτά μίας γρίπης. Καταρροή, πονόλαιμος, δέκατα κατά τη διάρκεια της ημέρας και λίγο πιο υψηλός το βράδυ και μία γενική κατατονία και κούραση. Ελπίζω όλα να πάνε καλά, καθ’ ότι και τριπλο-εμβολιασμένος. Καλημέρα σε όλες και όλους και να προσέχουμε!».

syrigos-1

Πηγή: protothema.gr