Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 27χρονος διανομέας που γρονθοκόπησε τον 50χρονο επειδή του έκανε παρατήρηση

203

nteliveras-mak2

«Εκνευρίστηκα από τις βρισιές και τον χτύπησα μόνο μια φορά στο πρόσωπο» υποστήριξε ο ίδιος – Εις βάρος του έχει ασκηθεί κακουργηματική δίωξη για θανατηφόρα βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 27χρονος διανομέας ο οποίος συνελήφθη μετά τον θάνατο 50χρονου, τον οποίο χτύπησε στη διάρκεια διαπληκτισμού τους, στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, στη Θεσσαλονίκη.

Ο κατηγορούμενος, ο όποιος παίρνει τον δρόμο για τη φυλακή, μεταφέρθηκε με χειροπέδες στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι και πέρασε την κεντρική είσοδο με σκυμμένο το κεφάλι και χωρίς να πει τίποτα στους δημοσιογράφους. Εις βάρος του 27χρονου έχει ασκηθεί κακουργηματική δίωξη για θανατηφόρα βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος ισχυρίζεται ότι το θύμα ξεκίνησε τον διαπληκτισμό, όταν του έκανε παρατήρηση επειδή κινούνταν με το μηχανάκι του στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, ενώ ο λεκτικός καβγάς συνεχίστηκε για αρκετά μέτρα. Λίγο πιο μακριά, ο διανομέας ανέβηκε ξανά σε πεζοδρόμιο με το μηχανάκι που οδηγούσε σύμφωνα με τον ίδιο, το θύμα τον ακολούθησε και συνέχισε να του επιτίθεται λεκτικά, ενώ κάποια στιγμή εκείνος σταμάτησε και χτύπησε στο πρόσωπο τον άτυχο άντρα.

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα