Θεσσαλονίκη: Η στιγμή της ληστείας σε φαρμακείο από 30χρονο με μαχαίρι

202

listeia-farmakeio

Ο 30χρονος συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα με δύο συνεργούς του

Τη ληστεία με μαχαίρι που διέπραξε ένας 30χρονος σε φαρμακείο στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Κυριακής, κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Στο βίντεο φαίνεται ο 30χρονος, ο οποίος τελικά συνελήφθη μαζί με δύο συνεργούς του, να μπαίνει στο φαρμακείο φορώντας μια γκρί φούτερ με κουκούλα και κραδαίνοντας ένα μαχαίρι.

Όπως φαίνεται στα πλάνα που μετέδωσε το ΟΡΕΝ ο 30χρονος κατευθύνθηκε προς το πίσω μέρος του πάγκου του φαρμακείου με την φαρμακοποιό να του δείχνει από πού θα πάρει τα χρήματα.

Μετά τη ληστεία στο φαρμακείο στην περιοχή της Ανάληψης, ο 30χρονος επιβιβάστηκε σε όχημα όπου τον περίμεναν δύο συνεργοί του, ένας 31χρονος και μια 20χρονη, και επιχείρησαν να διαφύγουν μέσω της Περιφερειακής Οδού.

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης που είχαν ενημερωθεί για τη ληστεία, εντόπισαν τον 30χρονο και τους συνεργούς του, τους καταδίωξαν και τελικά τους συνέλαβαν.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 30χρονος άντρας, πριν λίγες μέρες, διέπραξε, με τον ίδιο τρόπο, ληστεία σε φαρμακείο, στην περιοχή της Καλαμαριάς, αφαιρώντας περίπου 300 ευρώ.