Θεαματικό ρεκόρ τηλεθέασης για τη «Κοινωνία Ώρα MEGA»

381

Η άνοδος της ημέρας κατέγραψε ποσοστό έως και 50,5%

Με ένα θεαματικό ρεκόρ τηλεθέασης αλλά και την καλύτερη επίδοση όλης της σεζόν έκλεισε την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου η πρωινή ενημερωτική εκπομπή «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη. Στο δυναμικό κοινό 18-54 η εκπομπή κατέγραψε ποσοστό 33,7% και στο σύνολο του κοινού το ποσοστό έφτασε το 26,8%. Το υψηλότερο ποσοστό σε επιμέρους κοινό ήταν 42,6% ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA» σε τέταρτο της ώρας εκτοξεύθηκε στο 50,5%. Σε απόλυτους αριθμούς, 192.881 τηλεθεατές παρακολούθησαν την εκπομπή και με την κάλυψη να φτάνει τους 686.676 τηλεθεατές.

Η απογείωση σε ποσοστά τηλεθέασης καταγράφεται και σε σύγκριση με όλες τις εκπομπές της αντίστοιχης τυπολογίας, σε όλα τα κανάλια, για το σύνολο της σεζόν μέχρι σήμερα.

Στη ζώνη μετάδοσής της η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA» κατέγραψε επίσης μεγάλες διαφορές από τα προγράμματα που μεταδίδονταν στα άλλα κανάλια δείχνοντας ότι η επίδοσή της ήταν εκτός ανταγωνισμού. Συγκεκριμένα στην κατηγορία κοινού 18-54 η διαφορά με το πρόγραμμα που ακολουθεί στον πίνακα κατάταξης έφτασε τις 22,3% μονάδες και στο σύνολο του κοινού η διαφορά έφτασε τις 13,6 μονάδες.