Θαύμα του Τίμιου Σταυρού στους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού

της Άννας Καραπέτσα

828

Η συγκίνησή σήμερα δεν περιγράφεται με λόγια. Πρίν από ακριβώς δύο εβδομάδες μια νέα κοπέλα, η Φανή ανέβαινε βασταζόμενη τα σκαλιά των Αγίων Ισιδώρων.

Όσοι βρίσκονταν εκεί μίλησαν για ένα νέο κορίτσι γεμάτο όρεξη για ζωή που ήθελε να αποκτήσει αυτό που για τους περισσότερους από εμάς μοιάζει αυτονόητο και δεδομένο. Σήμερα η Φανή η οποία αντιμετώπιζε πρόβλημα παραλυσίας, μπροστά στα μάτια πολλών πιστών στάθηκε ξανά στα πόδια της με χάρη στη δύναμη του Τιμίου Σταυρού.

Η Φανή, η οποία ξεπέρασε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και σήμερα είναι υγιέστατη έπεσε στην αγκαλιά του παπαΔημήτρη και έκλαιγε και οι δύο σαν μικρό παιδί ευχαριστώντας τον Θεό. Οι εξετάσεις της, μετά από πολύ καιρό και ενώ κανείς δεν τον περίμενε – οι θεράποντες ιατροί μάλιστα την είχαν αποθαρρύνει από το να ελπίζει στη ίασή της – βγήκαν πεντακάθαρες…

Μόνο να υποκλιθεί μπορεί κανείς και να νοιώσει δέος μπροστά στη δύναμη του Τιμίου Σταυρού και του απλού και αυθεντικού ιερέα – του παπά – Δημήτρη- που Τον κρατά και καθημερινά μας διδάσκει την απλότητα, την σεμνότητα και το θαύμα της αγάπης στον άνθρωπο και της πίστεως.

Πληροφορίες : ekklhsiaonline.gr