Τέξας: Έκαναν τατουάζ στα ανήλικα παιδιά τους και μετά τους αφαίρεσαν το δέρμα

260

texas

Μητέρα και πατριός συνελήφθησαν από τις Αρχές

Ένα ζευγάρι από το Τέξας συνελήφθη τη Δευτέρα επειδή έδεσε τα δύο μικρά παιδιά του και τους έκανε τατουάζ. Όταν δε, έγινε καταγγελία στις αρχές τους έκοψαν το δέρμα για να αφαιρέσουν το τατουάζ.

Η Μέγκαν και ο σύντροφός της Γκούνερ Φαρ, φέρονται να έδεσαν τα παιδιά ηλικίας 5 και 9 ετών με σχοινί, να κάλυψαν το στόμα τους με ταινία, στη συνέχεια τους έδεσαν τα μάτια καθώς πίεζαν τη βελόνα του τατουάζ στο δέρμα τους, σύμφωνα με μια κατάθεση στην αστυνομία.

Το ζευγάρι έκανε τατουάζ στο πόδι του 5χρονου και στον ώμο του 9χρονου, ανέφερε η αστυνομία, σύμφωνα με την New York Post.

Μόλις έγινε καταγγελία στην υπηρεσία προστασίας ανηλίκων η 27χρονη Μέγκαν και ο 23χρονος σύντροφός της Γκάνερ Φαρ φέρεται να έκοψαν, έξυσαν και έτριψαν το δέρμα των παιδιών με χυμό λεμονιού για να προσπαθήσουν να σβήσουν τα τατουάζ, σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση.

Ο βιολογικός πατέρας των παιδιών και η θετή μητέρα τους είχαν εντοπίσει το τατουάζ και ρώτησαν τη μητέρα των παιδιών. Εκείνη γέλασε και έφυγε.

Στη συνέχεια, ο πατέρας των παιδιών κάλεσε την υπηρεσία προστασίας ανηλίκων, η οποία ξεκίνησε έρευνα. Την επόμενη μέρα, τα δύο παιδιά απομακρύνθηκαν από το σπίτι τους, καθώς και τα δύο μικρότερα αδέρφια τους.

Η αστυνομία πήρε κατάθεση από τα παιδιά ενώ εντόπισε στην έρευνά της ένα κιτ για τατουάζ.

Όπως έγινε γνωστό, η αστυνομία συνέλαβε τη Μέγκαν και τον σύντροφό της ενώ κατηγορούνται για κακοποίηση των παιδιών και παράνομη κράτηση. Οι αρχές έθεσαν εγγύηση 35.000 δολαρίων για τον καθένα τους.

Τα παιδιά βρίσκονται πλέον υπό την επιμέλεια της υπηρεσίας προστασίας ανηλίκων.