Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Άννα – Μαρία, τα παιδιά και οι αδερφές του στο ετήσιο μνημόσυνο – Δείτε βίντεο

157

tatoio_arthro

Η οικογένεια μετά το μνημόσυνο μετέβη σε εστιατόριο στην Κηφισιά

Σε κλίμα συγκίνησης έγινε στο Τατόι το ετήσιο μνημόσυνο του τέως βασιλιά ΚωνσταντίνουΠαρόντες ήταν η σύζυγός του Άννα Μαρία, τα παιδιά του και οι δύο αδερφές του, αλλά και κάποια με τα εγγόνια του. Το μνημόσυνο τέλεσε ο Μητροπολίτης Αθηναγόρας Ιλίου.

Ο Νικόλαος έφτασε στο Τατόι με ένα μαύρο τζιπ, ενώ με λευκό τζιπ έφτασε ο Φίλιππος.

Φωτογράφοι και κάμερες βρέθηκαν νωρίτερα έξω από το σπίτι του γιου του, Παύλου και τον κατέγραψαν από τη στιγμή που έφευγε με προορισμό το Τατόι.

Ο Παύλος, ο οποίος βρίσκεται επίσης στον χώρο των βασιλικών κοιμητηρίων στο Τατόι νωρίτερα καταγράφηκε να βγαίνει από το σπίτι του και να προχωράει βιαστικά προς το αυτοκίνητo, κατευθυνόμενος προς την εκκλησία.

Παρούσες στο μνημόσυνο ήταν και οι δύο αδελφές του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, βασίλισσα Σοφία και Ειρήνη.

Στη συνέχεια η οικογένεια μετέβη για να γευματίσει σε εστιατόριο στην Κηφισιά. Η βασίλισσα Σοφία μάλισα χαιρέτισε τους δημοσιογράφους στα ελληνικά.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

 

 

 

 

 

 

tatoi__1_
tatoi__2_
tatoi__3_
tatoi__4_
tatoi__5_
tatoi__6_
tatoi__7_
tatoio_arthro

 

 

paulos___2_
paulos___3_
paulos___4_
paulos___6_
paulos___5_
paulos___1_

Για το μνημόσυνο, τα μέτρα ασφαλείας είναι αυξημένα, ώστε να μην πλησιάσει κανείς στο σημείο, εκτός από τα μέλη της οικογένειας. Ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Παύλος, που βρίσκεται στην Αθήνα από την Πρωτοχρονιά, αναμένεται να αναχωρήσει από την πρωτεύουσα μέχρι τα τέλη της εβδομάδας, για να μεταβεί στο Λονδίνο, όπου θα τελεστεί το δεύτερο μνημόσυνο.

Η ανάρτηση του Παύλου 
Νωρίτερα, μέσω Instagram, ο Παύλος προχώρησε σε μια σχετική ανάρτηση για τον πατέρα του. Από το προσωπικό του προφίλ, ο Παύλος Γκλίξμπουργκ ανέβασε μια φωτογραφία του πατέρα του να χαμογελά, ενώ οδηγεί ένα σκάφος. Στη φωτογραφία ξεχωρίζει η ελληνική σημαία που ανεμίζει πίσω από τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο.

Δείτε την ανάρτηση του Παύλου

Φωτογραφίες: Papadakis Press