Τέμπη: «Σε τρομάζουν τα ουρλιαχτά «καιγόμαστε, πεθαίνουμε» – Οι εφιάλτες 26χρονης που επέζησε από το βαγόνι 3

281

Σε τραγική ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται 26χρονη κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη, η οποία επέζησε του φρικτού δυστυχήματος στα Τέμπη. 

Ο πόνος για τους νεκρούς του δυστυχήματος στα Τέμπη είναι ανείπωτος. Το ίδιο όμως συμβαίνει και με αυτούς που έμειναν πίσω, όχι μόνο για τους συγγενείς, αλλά και για τους επιζήσαντες, οι οποίοι περνούν τον δικό τους Γολγοθά. 

Μία 26χρονη κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη, μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» για τις φρικτές ώρες που πέρασε, τα ουρλιαχτά, τις φωνές και την μυρωδιά του θανάτου που όπως είπε, την κυνηγά ακόμα. Η κοπέλα δεν έχει συνέλθει από τραγικά περιστατικά που βίωσε, ενώ δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός όταν την καλούσε ένας πατέρας στο τηλέφωνο και της είπε: «κοπελιά με πήρε ο γιος μου από το δικό σου τηλέφωνο, πού είναι;», ενώ εκείνη δεν είχε κάποια απάντηση. 

Οι επιζήσαντες του δυστυχήματος αισθάνονται αισθάνονται θυμό αλλά και ενοχές, καθώς όλοι οι επιβάτες πήραν το ίδιο εισιτήριο και κάποιοι από αυτούς δεν γύρισαν ποτέ. 

«23.23: Κάπως έτσι τελείωσε η ανέμελη ζωή μου. Βλέποντας τον θάνατο κατάματα. Μην ρωτάτε πως έγινε. Το θέμα είναι ότι έγινε. Απλά όλα σβήνουν, Ανοίγεις τα μάτια σου, αισθάνεσαι αίματα παντού, ανθρώπους να σε έχουν καταπλακώσει, γυαλιά σε όλο σου το κορμί, και να σου καίει το πρόσωπο η φλόγα που έρχεται κατά πάνω σου», είπε αρχικά.