Τάσος Ξιαρχό – Οι πρώτες δηλώσεις από το νοσοκομείο – «Δεν το έσκασα για να γλιτώσω»

386

Ο Τάσος Ξιαρχό αποφάσισε να μιλήσει για την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε και την κατακραυγή των τελευταίων ημέρων.

«Το απόγευμα αποφασίσαμε να κάνουμε μία συμπληρωματική κατάθεση για κάποια έξτρα πράγματα της υπόθεσης. Επειδή είναι το τμήμα πολύ κοντά, πήγα με τα πόδια. Και απλά είπαν ότι το έσκασα για να γλιτώσω. Ούτε καν. Στον γυρισμό δεν μπήκαμε καν σε αυτοκίνητο της αστυνομίας αλλά σε ένα απλό, για να μην κινήσουμε καμία υποψία. Όποιος το είπε αυτό, είναι κακοπροαίρετος. Όλα είναι πάρα πολύ καλά και μάλιστα είχα πολύ καλή συνεργασία με τους αστυνομικούς γιατί αναγνωρίζουν τι έχει συμβεί και θέλουν να με βοηθήσουν» είπε ο χορογράφος στον Γιάννη Πουλόπουλο και την εκπομπή Super Κατερίνα.

Στην ερώτηση αν παραμένει στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, ο Τάσος Ξιαρχό απάντησε πως «απλά έτυχε να είμαι εδώ πέρα, γιατί έχουν δωμάτιο να μείνω. Θέλουν να είμαι μόνος μου μία δύο ημέρες για να είναι όλα ασφαλή. Στο δωμάτιο μπορώ να μείνω μόνος με μία φίλη μου να συγκατοικήσουμε γιατί δεν ήθελα να μείνω μόνος».

«Τα λάθη είναι για να τα διορθώνουμε και οι κακές ημέρες για να τις βλέπουμε στο μέλλον και να γελάμε» κατέληξε ο Τάσος Ξιαρχό.

Πηγή: in.gr