ΣΥΡΙΖΑ: Ο πρωθυπουργός και οι φίλοι του είναι υπεράνω των μέτρων

558

o-alexis-tsipras-stin-peiraiws

Απάντηση προς τον Αλέξη Τσίπρα, έδωσε, νωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αναφορικά με την ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τις εικόνες από το γεύμα του πρωθυπουργού στην Ικαρία

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξέδωσε μία ακατανόητη έκθεση ιδεών για το γλέντι του κ. Μητσοτάκη στην Ικαρία αντί να παραδεχτεί το εξής απλό: Ο Πρωθυπουργός και οι φίλοι του είναι υπεράνω των μέτρων και των περιορισμών που ισχύουν για τους υπόλοιπους πολίτες. Αλήθεια, αν στη θέση του κ. Μητσοτάκη βρισκόταν οποιοσδήποτε άλλος, ο κ. Ταραντίλης δεν θα έκανε λόγο για ανευθυνότητα, κίνδυνο διασποράς του ιού και πρόστιμα;», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την απάντηση του Χρήστου Ταραντίλη ότι ο Αλέξης Τσίπρας επιλέγει την τακτική του διχασμού και του αποπροσανατολισμού.

Απάντηση προς τον Αλέξη Τσίπρα, έδωσε, νωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αναφορικά με την ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τις εικόνες από το γεύμα του πρωθυπουργού στην Ικαρία.

Όπως αναφέρει ο κ. Ταραντίλης, «ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφθηκε το Σάββατο τα ακριτικά νησιά Φούρνοι, Θύμαινα και Ικαρία προκειμένου να δει από κοντά την πορεία των εμβολιασμών, να συζητήσει για τα τοπικά προβλήματα και να ασχοληθεί με την προώθηση αναπτυξιακών έργων».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε ότι οι εικόνες που αφορούσαν στο γεύμα προήλθαν μετά από «πρόσκληση του βουλευτού, την οποία δέχτηκε ο πρωθυπουργός, πραγματοποιώντας το γεύμα σε υπαίθριο χώρο με χρήση μάσκας, την οποία και έβγαλαν μόνο κατά τη διάρκεια του γεύματος».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγορεί τον κ. Τσίπρα πως επιλέγει την τακτική του διχασμού και συμπληρώνει πως «σε κάθε περίπτωση στις μελλοντικές περιοδείες του Πρωθυπουργού θα καταβληθεί κάθε δυνατή φροντίδα έτσι ώστε να μην δημιουργηθεί καμία εσφαλμένη εικόνα».