Συγκλονιστική μαρτυρία 9χρονου για το μακελειό στο Τέξας: «Οι πυροβολισμοί ακούγονταν σαν πυροτεχνήματα»

300

us_texas_shooting_art

Το μικρό αγοράκι που δέχθηκε πυροβολισμό στο πόδι, είναι κατά τα άλλα καλά στην υγεία του και προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ του – Τι λέει η γιαγιά του για τα όσα έζησε ο εγγονός της – Θρήνος για τα παιδάκια που δολοφονήθηκαν μέσα στο δημοτικό στο Τέξας – Δείτε βίντεο

Τύχη βουνό είχε ένας εννιάχρονος μαθητής που τραυματίστηκε από τα πυρά του 18χρονου Σαλβαδόρ Ράμος που έβαψε με αίμα το Δημοτικό Σχολείο Ρομπ της κοινότητας Ουβάλντε στο Τέξας.

Το αγόρι βίωσε στο πετσί του τη σφαγή στο σχολείο του και αφηγήθηκε στη γιαγιά τα όσα έζησε όταν ο 18χρονος μαθητής εισέβαλε στο κτίριο και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «New York Post», το εννιάχρονο αγόρι χτυπήθηκε στο πόδι από σφαίρα, αλλά το τραύμα του δεν ήταν σοβαρό. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο για ένα 24ωρο και στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του.

Όπως υποστηρίζει η γιαγιά του στο τοπικό δίκτυο «ΚΕNS 5», το παιδί τρόμαξε πολύ ακούγοντας τους πυροβολισμούς κι όταν ο Σαλβαδόρ Ράμος τον πυροβόλησε στο πόδι. «Οι πυροβολισμοί ακούγονταν σαν πυροτεχνήματα, γιαγιά», της είπε ο μικρός.

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα