Αρχική Media Στην κορυφή των charts το podcast documentary του Βήματος «Πολυτεχνείο»

Στην κορυφή των charts το podcast documentary του Βήματος «Πολυτεχνείο»

222

Το χρονικό της εξέγερσης που συγκλόνισε την Ελλάδα κατέκτησε τους ακροατές από την πρώτη στιγμή

Στην πρώτη θέση του Spotify και του Apple Podcasts βρέθηκε το podcast «Πολυτεχνείο – Η εξέγερση που συγκλόνισε την Ελλάδα» μέσα σε λίγες ημέρες από την ανάρτηση του πρώτου επεισοδίου. Εκτός από τα χιλιάδες downloads, το podcast documentary συγκέντρωσε και τις διθυραμβικές κριτικές των χρηστών, με δεκάδες εξ αυτών να αφήνουν τα σχόλιά τους.

Το ιστορικής σημασίας ηχητικό ντοκουμέντο, σε παραγωγή της Melon Media, που συγκεντρώνει τις μαρτυρίες περισσότερων από 30 πρωταγωνιστών της εξέγερσης σε τέσσερα επεισόδια, προσέλκυσε από την πρώτη στιγμή το κοινό. Μέσα σε μια εβδομάδα από την πρεμιέρα του, έχει ήδη συγκεντρώσει 15.000 downloads και 10.000 unique listeners, σκαρφαλώνοντας έτσι στην κορυφή των podcast charts.

Το συναρπαστικό ηχητικό χρονικό, αποτέλεσμα πολύμηνης έρευνας της Κατερίνας Μπακογιάννη, Head of Podcasts της Alter Ego Media, που αποτυπώνει λεπτό προς λεπτό τα γεγονότα του τριημέρου που παραλίγο να ρίξει τη χούντα, αποτελεί και το πρώτο Βήμα doc. Ταυτόχρονα, προστίθεται στα επιτυχημένα podcasts που παράγει εδώ και σχεδόν ένα χρόνο Το Βήμα, ενισχύοντας τον multiplatform χαρακτήρα του και το πέρασμά του στον δεύτερο αιώνα της λειτουργίας του.