Στέλιος Ρόκκος: «Όταν έπαθα έμφραγμα, ήμουν υποβασταζόμενος από τη σύντροφό μου για να μπω στο αμάξι»

256

rokkos_emfragma2

«Το μόνο για το οποίο στεναχωριόμουν ήταν πως αν γίνει καμιά στραβή δεν θα γινόταν η εκδρομή μας με τη σύντροφό μου» δήλωσε

Για την περιπέτεια με την υγεία του, όταν έπαθε έμφραγμα, μίλησε ο Στέλιος Ρόκκος σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Ο τραγουδιστής έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» και περιγράφοντας τη στιγμή που υπέστη το έμφραγμα, είπε: «Όταν έπαθα το έμφραγμα, θυμάμαι πως ήμουν υποβασταζόμενος από την σύντροφο μου για να μπω στο αμάξι και λέω “να δεις που θα γίνει μαλ… και δεν θα κάνουμε την εκδρομή”. Αυτή ήταν η πρώτη μου σκέψη».

«Είχαμε μπει σε ένα τριπ να πάμε εκδρομή με την μηχανή! Τέλος, αυτό. Δεν είναι black humor, είναι η αλήθεια γιατί αυτό με πείραζε εκείνη την στιγμή. Το μόνο για το οποίο στεναχωριόμουν ήταν πως αν γίνει καμιά στραβή δεν θα γινόταν η εκδρομή. Αλήθεια λέω πως δεν μου πέρναγε τίποτα άλλο από το μυαλό εκείνη τη στιγμή» είπε στη συνέχεια.

«Ήμουν πολύ ψύχραιμος γιατί δεν γίνεται να μην είσαι και ψύχραιμος εκείνη τη στιγμή. Δεν σου αφήνει περιθώριο αυτό. Πρέπει να χαλαρώσεις και να πας στον γιατρούλη, γιατί αν το προλάβεις αυτό είναι αστείο. Δεν είναι τίποτα. Δηλαδή το κρυολόγημα είναι πιο ανησυχητικό πολλές φορές. Αυτό, άμα το προλάβεις, είναι αστείο. Δηλαδή όταν είδα τι ήταν και πως το γιάτρεψαν, ήταν αστείο» δήλωσε τέλος, ο Στέλιος Ρόκκος.

Φωτογραφία: NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ