Στάθης Σχίζας: Η Κατερίνα Δαλάκα δεν έχει τι άλλο να κάνει στην Ελλάδα, έχει γίνει επαγγελματίας του Survivor

168

stathis-shizas

Ο Στάθης Σχίζας έκανε δηλώσεις και μίλησε τόσο για το πρόβλημα υγείας που πέρασε, όσο και για το φετινό Survivor.

Ο πρώην νικητής του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» κι ανέφερε αρχικά: «Πέρασα πολύ πρωτόγνωρες γιορτές. Ξεκίνησε από το πουθενά, από ένα βηχαλάκι που λες κάπου θα την άρπαξα. Είχα και το μαγαζί και την τελευταία μέρα που γύρισα, κοιμάμαι και ξυπνάω και δεν μπορούσα να κουνηθώ. Πήγα στο νοσοκομείο, είχα αρχές πνευμονίας σε συνδυασμό με Η1Ν1».

Πρόσθεσε επίσης: «Πέρασα τις γιορτές σπίτι με ξεκούραση. Μου έκανε τρομερή εντύπωση πόση αγάπη πήρα από γνωστό και άγνωστο κόσμο. Πήρα πολλά μηνύματα, με πήραν τηλέφωνο. Αυτό θεωρώ ότι είναι η νίκη κάθε ανθρώπου».

Στη συνέχεια, μίλησε για το Survivor και αναφέρθηκε στην Κατερίνα Δαλάκα. «Δεν μπορώ να σου πω αν θα μπω αργότερα. Δεν πήγα από κοντά να συζητήσω. Η Κατερίνα Δαλάκα δεν έχει και τι άλλο να κάνει πίσω στην Ελλάδα. Δεν έχει κάποιο επάγγελμα να την κρατάει πίσω», δήλωσε.

Τόνισε επίσης: «Έχει γίνει λίγο επαγγελματίας του Survivor. Οικογενειακό είναι το κλίμα για εκείνη στον Άγιο Δομίνικο. Πέρσι παραβίασε τον ύψιστο κανόνα και φέτος τι πάει να αποδείξει; Ότι δεν θα μιλήσει; Kατά την προσωπική μου άποψη, την τέταρτη φορά δεν πας για την εμπειρία, πας καθαρά επαγγελματικά. Δεν περίμενα να πάει ο Παππάς, αφού πήγε πιστεύω ότι θα έχει ενδιαφέρον. Δεν έχω δει τον αληθινό Παππά».

Τέλος, δήλωσε για το ριάλιτι επιβίωσης: «Το Survivor είναι ένα ριάλιτι και ένα προϊόν μοντάζ. Αν ο καθένας δεν κάνει έναν ρόλο, θα είναι σαν το “Μικρό σπίτι στο λιβάδι”. Είναι άδικο για τα παιδιά που μπαίνουν πρώτη φορά, γιατί οι παλιοί ξέρουν πώς να σε κάνουν να εκτεθείς, πώς θα σε παγιδέψουν. Θα έβαζα σίγουρα αγωνιστικά τον Σοϊλέδη και αργότερα, τον Καραγκούνια και τον Μαρτίκα. Κάτι μου λέει ότι θα πεινάσουν φέτος. Σίγουρα, θα δούμε φαβορί να φεύγουν γρήγορα».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO