Στάθης Παναγιωτόπουλος – Εντοπίστηκαν τα δύο προφίλ που διατηρούσε σε πορνογραφικές σελίδες

440

Νέες πληροφορίες έρχονται διαρκώς στο φως για τη διαδικτυακή «δράση» του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του ότι ανάρτησε τα βίντεο με τις προσωπικές στιγμές με πρώην συντρόφους του, προκειμένου να δει τα σχόλια που θα κάνουν οι άλλοι χρήστες και να πάρει ικανοποίηση μέσα από αυτά.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει εντοπίσει δύο προφίλ που χρησιμοποιούσε ο πρώην παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» για να ανεβάζει τις προσωπικές στιγμές του.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν ζητήσει από δύο σελίδες πορνογραφικού περιεχομένου του εξωτερικού να τους δώσουν πρόσβαση στα ηλεκτρονικά ίχνη των δύο προφίλ που φέρεται ότι χρησιμοποιούσε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Έτσι θα διαπιστωθεί εάν, μετά την πρώτη μήνυση του 2019, ο ίδιος συνέχιζε με το δεύτερο προφίλ να ανεβάζει τέτοιου είδους βίντεο.

«Με ενημέρωσε (σ.σ. η 30χρονη καταγγέλλουσα) ότι υπήρχαν αρκετά επίμαχα αρχεία πορνογραφικού περιεχομένου, τα οποία αφορούσαν εμένα προσωπικά. Τα συγκεκριμένα links είναι ακόμα και αυτή τη στιγμή, 21/12 του 2021 ενεργά και αφορούν σε δύο διαφορετικά αρχεία βίντεο, με ερωτικό περιεχόμενο, στα οποία συμμετέχω εγώ», δήλωσε η 28χρονη καταγγέλλουσα.

 

Διαβάστε περισσότερα στο in.gr