Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το μήνυμα της μετά τη ταλαιπρωία που περάσε λόγω της κακοκαιρίας

της Ελευθερίας Καραμπίνη

432

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τι είπε στην πρεμιέρα της για το δύσκολο καλοκαίρι

Η παρουσιάστρια ταλαιπωρήθηκε από τη κακοκαιρία Ελπίς

Το νέο καύμα κακοκαιρίας Ελπίς ταλαιπώρησε χιλιάδες κατοίκους της Αττικής καθώς εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό ενώ παράλληλα πολλές περιοχές της χώρας έμειναν χωρίς ρεύμα για περισσότερες από 35 ώρες.

Η παρουσιάστρια του Happy Day, Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν από εκείνους που έμειναν χωρίς ηλεκτροδότηση για 36 ώρες λόγω της κακοκαιρίας.

Η ίδια σε ανάρτηση της στο Instagram σήμερα το πρωί, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για την ταλαιπωρία που υπέστη.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε σε ένα μακροσκελές κείμενο ότι την ημέρα του χιονιά αναγκάστηκαν να αφήσουν τα αυτοκινητα του σε κεντρικούς δρόμους και να περπατήσουν χιλιόμετρα για να φτιάσουν στα σπίτια τους. Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι λόγω του χιονιά δεν είχαν ρεύμα στο σπίτι για 36 ωριές ενώ κυκλοφορούσαν με φλις και κουβέρτες.

«Αγαπημένοι μου καλημέρα και εύχομαι να είστε υγιείς και ασφαλείς. Πέρα από τις όμορφες στιγμές και φωτό που μας χάρισε η ελπίδα όπως αυτές που αναρτώ, είμαστε από αυτούς που ταλαιπωρήθηκαν αρκετά. Σχεδόν 36 h χωρίς ρεύμα με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Πολύ κρύο μέσα στο σπίτι όπου κυκλοφορούσαμε με φλις και κουβέρτες, καμία δυνατότητα επικοινωνίας καθώς δεν λειτουργούσε ούτε το σταθερό αλλά ούτε το wifi, χωρίς μπαταρία στα κινητά μας. Τα πράγματα του ψυγείου βγήκαν στα χιόνια ενώ η οποία απόπειρα μαγειρικής γινόταν με το γκαζάκι.
Ενημερωθήκαμε ετεροχρονισμένα για την ταλαιπωρία που υπέστησαν πολλοί συμπολίτες μας στην Αττική οδό αλλά και σε άλλους μεγάλους δρόμους όπου εγκλωβίστηκαν για πάρα πολλές ώρες. Την ημέρα του χιονιά άλλωστε κι εμείς εγκλωβιστήκαμε με τα αυτοκίνητα μας και αναγκαστήκαμε να τα αφήσουμε σε κεντρικούς δρόμους και να περπατήσουμε για αρκετά χιλιόμετρα μέσα στο κρύο χωρίς νερό. Τι να πω. Ειλικρινά δεν ξέρω. Ευγνωμοσύνη που σιγά-σιγά αποκαθίσταται η ομαλότητα και θυμό για όλα αυτά που περάσαμε εν έτει 2022 σε μια σύγχρονη κοινωνία σε μια μεγαλούπολη της Ευρώπης.
Καλημέρα ❄️» έγραψε χαρακτηριστικά στη δημοσίευση της.

Δείτε τις αναρτήσεις της

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili)