Σταματίνα Τσιμτσιλή για Ναταλία Γερμανού: Ένιωσα ότι ήθελε να απαντήσει, χωρίς να ρίξει λάδι στη φωτιά

113

tsimtsili-germanoy_36

«Η κάθε εκπομπή είναι μια άλλη εκπομπή, αλλιώς θα ήμασταν όλοι ίδιοι» πρόσθεσε η παρουσιάστρια

Τις δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για τα όσα είχε πει σχετικά με το περιστατικό του Γιώργου Νταλάρα με τους δημοσιογράφους, σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου.

Καταρχάς, ανέφερε: «Καταλαβαίνω ότι η Ναταλία είχε την ανάγκη να επανέλθει, να δώσει μια απάντηση αλλά επί της ουσίας να μην απαντήσει. Δεν θέλω να επαναλάβω την άποψή μου, την είχα πει ευθύς, εξαρχής, αυθόρμητα. Θα μείνω στο ότι όλοι μας που υπηρετούμε αυτό το μέσο, το υπηρετούμε με σκοπό να κάνουμε καλή τηλεόραση».

Συνέχισε: «Άρα, το να προσπαθούμε με έναν έμμεσο τρόπο να πούμε, “εσύ κάνεις καλή τηλεόραση, εσύ κάνεις κακή τηλεόραση, εγώ καλύτερη” , δεν είναι ωραίο να κατηγοριοποιούμε ούτε τους συναδέλφους μας, ούτε από μόνοι μας να τοποθετούμε τον εαυτό μας σε μια κατηγορία. Αυτό το κάνει ο κόσμος».

Δείτε το βίντεο

Επίσης, διευκρίνισε: «Μέσες άκρες [σ.σ. καλή τηλεόραση σημαίνει] να μην υπάρχει μια φθορά στα σχόλια, να υπάρχει σεβασμός, να υπάρξει αξιοπρέπεια».

«Μήπως εννοεί ότι εμείς κάνουμε άλλο στυλ σχολιασμού; Όχι ότι δεν κυνηγάμε τα θέματα…» αναρωτήθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Χαλαρώστε λίγο, δεν σχεδιάζουμε πυρηνικό εργοστάσιο, τηλεόραση κάνουμε. Χαλαρώστε λίγο, χαλαρώστε» τόνισε με τη σειρά του ο Δημήτρης Παπανώτας.

Παράλληλα, η παρουσιάστρια σημείωσε: «Να σου πω και κάτι, και εγώ αν νιώθω ποιοτική αν ο κόσμος δεν με αντιλαμβάνεται έτσι, δεν θα με διαλέξει, για τον καθένα μας αυτό, ό, τι και αν νομίζουμε ότι είμαστε ό, τι και αν νομίζουμε ότι θέλουμε να είμαστε ή ό, τι δεν είμαστε, αν ο κόσμος δεν περνάει καλά μαζί σου δεν θα επιλέξει».

«Εγώ ένιωσα ότι ήθελε να απαντήσει, χωρίς να ρίξει λάδι στη φωτιά» είπε στο τέλος και συμπλήρωσε: «Η κάθε εκπομπή είναι μια άλλη εκπομπή, αλλιώς θα ήμασταν όλοι ίδιοι».

Ναταλία Γερμανού: Τα έβλεπα χαμογελώντας, είπε για τις αντιδράσεις που δέχτηκε στο περιστατικό με τον Νταλάρα

Το σχόλιό της έκανε η Ναταλία Γερμανού σχετικά με τις αντιδράσεις που ξεσήκωσε για όσα είπε σε σχέση με το περιστατικό ανάμεσα στον Γιώργο Νταλάρα και στους δημοσιογράφους.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είχε δώσει το δίκιο στον τραγουδιστή για το ξέσπασμα του ως προς τους δημοσιογράφους, ενώ η εκπομπή της ήταν μία από αυτές που είχαν στείλει κάμερα για να πάρουν δήλωση. Αυτό θεωρήθηκε από ορισμένους παρουσιαστές και άτομα του χώρου της τηλεόρασης υποκριτικό και συζητήθηκε αρκετά τις μέρες που ακολούθησαν του περιστατικού.

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου μέσα από την εκπομπή της «Καλύτερα Δε Γίνεται», η Ναταλία Γερμανού τοποθετήθηκε ως προς το θέμα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Τα έβλεπα χαμογελώντας και έχω μάθει μετά από τόσα χρόνια στο κουρμπέτι έχω μάθει να τα παρακολουθώ με ήπιο τόνο και συγκαταβατικό χαμόγελο. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Πραγματικά δεν θέλω να το ανοίξω και πολύ γιατί εγώ ανήκω στη μενεγάκειο σχολή -αν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτήν τη λέξη- η Ελένη πάντα κρατούσε μία στάση του δεν απαντώ. Το θεωρώ πιο σωστό».

 

Η παρουσιάστρια πρόσθεσε: «Έβλεπα συναδέλφους που έλεγαν ότι η Ναταλία θα απαντήσει το Σάββατο. Δεν θα απαντήσει η Ναταλία το Σάββατο ούτε και την Κυριακή. Σέβομαι όλες τις απόψεις συναδέλφων, δημοσιογράφων, παρουσιαστών, παρουσιαστριών και τα ακούω με σεβασμό. Φιλτράρω, αλλά λογοδοτώ μόνο στον κόσμο που όλα αυτά τα χρόνια με παρακολουθεί και με βλέπει και μου ασκεί κριτική και στο κανάλι το οποίο με πληρώνει, κάπου αλλού όχι θέλω να πιστεύω».

 

Τέλος, ανέφερε: «Επειδή είδα κάτι δαχτυλάκια που σηκώθηκαν, ότι αν “δεν θες να είσαι υποκρίτρια, κοίτα να αλλάζεις την εκπομπή σου κι εσύ”, η εκπομπή είναι ήδη άλλη. Ήταν ανέκαθεν μία άλλη εκπομπή. Έχω την αίσθηση και εγώ και οι συνεργάτες μου και ο Σπύρος Ραφαήλ Κεραμίδας ότι κάνουμε μία άλλη εκπομπή και δεν χρειάζεται πολλές αλλαγές. Είναι ούτως ή άλλως διαφορετική. Θα το κλείσω εδώ και πολύ ασχοληθήκαμε μαζί μου. Δεν ήμουν εγώ το θέμα, αλλά ο Γιώργος Νταλάρας».