Σταματίνα Τσιμτσιλή για Δημήτρη Παπανώτα: Μπορείς να πεις ότι έχει εμμονές, αλλά την ταμπέλα του κακοποιητή δεν τη δέχομαι

97

stamatina-tsimtsiliΕίναι ένας άνθρωπος που πρωτοστάτησε στο MeToo, πρόσθεσε η παρουσιάστρια

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε τις εξελίξεις, μετά τη διαγραφή του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «I Love ΣουΚού» κι αρχικά, ανέφερε για τον συνεργάατη της: «Ο Δημήτρης αυτό που είναι, είτε σου αρέσει, είτε όχι, το δείχνει εδώ και 10 χρόνια στο Happy Day και άλλα τόσα στις προηγούμενες δουλειές του».

Στη συνέχεια, τον υπερασπίστηκε εξηγώντας πως ποτέ δεν στήριξε έναν άνδρα που έχει κακοποιήσει μια γυναίκα. «Είναι ένας άνθρωπος που έχει μια καθαρότητα στον τρόπο που μιλάει. Αυτό που δεν μπορείς να πεις για τον Δημήτρη Παπανώτα είναι ότι στηρίζει έναν άνδρα που κακοποιεί μια γυναίκα. Αυτό δεν μπορείς να το πεις», τόνισε.

 

Τέλος, σημείωσε πως ο Δημήτρης Παπανώτας ήταν από ανθρώπους που πρωτοστάτησαν στο #MeToo.

«Είναι ένας άνθρωπος που πρωτοστάτησε στο MeToo, που πριν χρόνια συμμετείχε ενεργά στην προσπάθεια να προστατευτεί μία γυναίκα, που είχε δεχτεί ξυλοδαρμό από τον τότε διάσημο άντρα της. Μπορείς να πεις πολλά για τον Δημήτρη ότι έχει εμμονές, ότι κάποιες φορές μπορεί να είναι εμπαθής, ότι έχει αιχμηρό σχόλιο, αλλά την ταμπέλα του κακοποιητή γυναικών δεν την αποδέχομαι», είπε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO