Σπύρος Μπιμπίλας: «Έχω δεχτεί και εγώ επίθεση στο θέατρο, αλλά δεν το κατήγγειλα ποτέ»

394

mpimpilas1

Σπύρος Μπιμπίλας έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!», μαζί με τη Βάσια Παναγοπούλου και σχολίασε τη διαγραφή τριών ηθοποιών από το ΣΕΗ, ενώ αναφέρθηκε και σε μία δική του ιστορία επίθεσης.

«Αυτοί που θα περάσουν οι υποθέσεις του από το πειθαρχικό, πιθανόν κάποια στιγμή να γίνει μια γενική συνέλευση, και πιθανόν να ψηφιστεί η απομάκρυνσή τους. Πώς γίνεται να βγαίνουν αποκλειστικά που μιλούν για διαγραφές ηθοποιών;», δήλωσε, ενώ αναφέρθηκε και στη διαμάχη του Μάνου Παπαγιάννης και της Σοφίας Παυλίδου λέγοντας: «Ο Μάνος Παπαγιάννης και η Σοφία Παυλίδου μακάρι να ερχόντουσαν στο σωματείο να διευθετηθεί η διαφορά τους εξωδικαστικά»

Αναφορικά με τη δήλωση της Βάσιας Τριφύλλη, που είπε ότι δεν είναι κακό να δώσεις και ένα χαστούκι σε έναν ηθοποιό, ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε: «Η Βάσια Τριφύλλη λέει μερικά πράγματα που είναι ευτράπελα και τα λέει για να γελάει ο κόσμος. Δεν νομίζω ότι είναι πρέπον να αρχίσουμε να δίνουμε χαστούκια ο ένας στον άλλο».

Τέλος, ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, μίλησε για ένα γεγονός, που αφορά τον ίδιο:
«Έχω υπάρξει μάρτυρας κακοποιητικής συμπεριφοράς σε συνάδελφο, και από πολλούς σκηνοθέτες. Έχω δεχτεί και εγώ επίθεση στο θέατρο και λεκτική και σωματική, αλλά δεν το κατήγγειλα ποτέ, και κακώς», αποκάλυψε.

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα