Σπίτι με το MEGA: Μία βραδιά γεμάτη κέφι και αγαπημένα αυθεντικά ελληνικά τραγούδια

134

spiti-me-to-megaΑπόψε στις 22:10, στο MEGA

Το «Σπίτι με το MEGA» ανοίγει τις πόρτες του ξανά και προσκαλεί τους τηλεθεατές σε μία βραδιά γεμάτη κέφι και αγαπημένα αυθεντικά ελληνικά τραγούδια.

Η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται, στην πρώτη εκπομπή για το 2024, τον Χρήστο Παπαδόπουλο μαζί με τα Παιδιά από την Πάτρα. Το καλύτερο λαϊκό συγκρότημα της δεκαετίας του ’80, που χάραξε τη δική του πορεία στην ελληνική μουσική σκηνή και αγαπήθηκε από το κοινό, μας ταξιδεύει μουσικά με διαχρονικές επιτυχίες που έχουν μείνει ανεξίτηλες στην καρδιά μας.

Σπιτι_με_το_MEGA__2_

Μεταξύ άλλων θα ακούσουμε τις: «Λαϊκό τσα-τσα», «Πίνω μπύρες», «Ο Αλέφαντος», «Δεν θέλω τη συμπόνια κανενός», «Όμως εγώ είμαι τρελός», «Μου λένε να μην κλαίω», «Φύσηξε Έρωτας», «Με παρέσυρε το ρέμα», «Η βροχή», «Δεν είμαι τρομοκράτης», κ.ά.

Σπιτι_με_το_MEGA__1_

Σε αυτό το μουσικό νοσταλγικό ταξίδι τούς ακολουθούν οι καρδιακοί φίλοι τους, Δημήτρης Ζμπέκος από τους θρυλικούς Ζιγκ Ζαγκ και Θοδωρής Παπαδόπουλος από την Οπισθοδρομική Κομπανία.

Ρουλα_Κορομηλα_-_Μιχαλης_Χατζηγιαννης
Στη σκηνή ανεβαίνουν επίσης ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, ο Ματθαίος Γιαννούλης, η Ρία Ελληνίδου και η Μαρία Ιακώβου, επιτυχημένοι καλλιτέχνες όλοι τους στα διαφορετικά μουσικά είδη που υπηρετούν. Λαμπεροί καλεσμένοι συμπληρώνουν την παρέα, και μοιράζονται αναμνήσεις και προσωπικές ιστορίες: Ιορδάνης Χασαπόπουλος, Στράτος Μαρκίδης, Σόφη Πασχάλη, Στέλλα Γιαμπουρά, Χριστίνα Κουλουμπή.

Μια παρέα που άφησε εποχή έρχεται απόψε στις 22:10 στο «Σπίτι με το MEGA».

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Αντώνης Μόργκαν
Project Manager: Αντώνης Δημητριάδης
Αρχισυνταξία: Θωμάς Αριστεράκης
Οργάνωση Παραγωγής: Ρένα Βουγιούκα
Διεύθυνση Παραγωγής: Ελένη Παναγοπούλου