Σοφία Βεργκάρα: Ευχαρίστησε δημόσια τον σύντροφό της που τη βοήθησε μετά από επέμβαση στο πόδι της

113

Αν υποβληθείτε σε εγχείρηση φροντίστε να βρείτε έναν καυτό γιατρό, γράφει σε story για τον ορθοπεδικό χειρούργο

Η Σοφία Βεργκάρα έκανε μια δημόσια αναφορά στον σύντροφό της, Τζάστιν Σάλιμαν, προκειμένου να τον ευχαριστήσει για τη φροντίδα που της παρείχε, μετά από επέμβαση στο πόδι της.

Η ηθοποιός ανέβασε φωτογραφία του ορθοπεδικού χειρούργου, όπως είναι το επάγγελμα του συντρόφου της, από την ώρα που εξετάζει το πόδι της.

Στο story που ανάρτησε στο Instagram, η Βεργκάρα έγραψε: «Αν ποτέ υποβληθείτε σε σοβαρή εγχείρηση στο γόνατο, φροντίστε να βρείτε έναν καυτό γιατρό να κοιμηθεί μαζί σας εκείνη τη νύχτα… Σε αγαπώ Δρ. Τζάστιν Σάλιμαν».

Δείτε το στιγμιότυπο

saliman3

Η Βεργκάρα και ο Σάλιμαν εθεάθησαν για πρώτη φορά μαζί τον περασμένο Οκτώβριο, τρεις μήνες αφότου ο πρώην σύζυγος της ηθοποιού, Τζο Μαγνκανιέλο, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Από τότε το νέο ζευγάρι έχει φωτογραφηθεί σε εξόδους τους για φαγητό. Μία από αυτές, ήταν και η Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου, όταν η ηθοποιός του «Modern Family» και ο ορθοπεδικός έδειχναν ευδιάθετοι και χαμογελαστοί την ώρα που πήγαν να δειπνήσουν στο εστιατόριο Cipriani στο Μπέρβερλι Χιλς της Καλιφόρνια.

Η 51χρονη Λατίνα σταρ έδειχνε κομψή με ένα ολόμαυρο σύνολο που αποτελούνταν από ένα στράπλες δαντελένιο κορμάκι συνδυασμένο με ένα μεταξωτό παντελόνι.