Σίσσυ Χρηστίδου: Το διαζύγιο με τον Θοδωρή Μαραντίνη και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου

416

Sissy_Xrsitidou

Η Σίσσυ Χρηστίδου λίγο πριν ξεκινήσει η νέα τηλεοπτική σεζόν παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!» και μίλησε για θέματα προσωπικά. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στο διαζύγιό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου.

«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα πάρω στη ζωή μου αυτή την απόφαση. Δεν υπήρχε αυτό το πλάνο στο μυαλό μου. Όμως η ζωή αλλάζει, οι άνθρωποι αλλάζουν, οι σχέσεις μεταβάλλονται, οπότε προσπάθησα να το αντιμετωπίσω με κατανόηση απέναντι στον εαυτό μου και να μην το πάρω ως προσωπική αποτυχία. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να το καταφέρεις, γιατί έτσι αισθάνεσαι ότι έχεις αποτύχει σε ένα πάρα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής σου. Όταν παντρεύεσαι, δεν υπολογίζεις να χωρίσεις, αλλά ότι θα είσαι με τον άλλο μια ζωή. Είναι σχεδόν 4 χρόνια και έχουμε βρει τις ισορροπίες μας σε κάποιο βαθμό, αλλά για μένα ήταν κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Όταν όμως υπάρχουν δύο παιδιά, δεν είναι το διαζύγιο, είναι τα παιδιά. Αυτή πρέπει να είναι η προτεραιότητα για όσους χωρίζουν και έχουν παιδιά: τι είναι το καλύτερο για εκείνα. Οπότε εκ των πραγμάτων βάζεις τον εγωισμό σου σε δεύτερο πλάνο και πορεύεσαι με αυτό», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Σε άλλο σημείο η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου. «Πιστεύω πολύ στον γάμο, στη συντροφικότητα, σε ένα γενικότερο πλαίσιο. Είναι μία υπέροχη συνθήκη ότι έχεις έναν άνθρωπο με τον οποίο πορεύεσαι μαζί κι αντιμετωπίζεις τη ζωή. Δεν ξέρω αν θα παντρευόμουν ξανά, θα ήταν μία πολύ δύσκολη απόφαση για μένα. Δεν είναι κάτι που θα έκανα εύκολα γιατί έχω δύο παιδιά. Μου φαίνεται πολύ μακρινό να φέρω έναν άνθρωπο να ζήσει μαζί με μένα και τα παιδιά μου. Είμαι εξαιρετικά ενοχική απέναντι σε κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω όταν μεγαλώσουν και πάρουν τον δρόμο τους. Προς το παρόν, δεν θέλω να φέρω κάποιον άλλο στη ζωή τους, αυτό είναι το θέμα μου».