Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 40χρονο που σκοτώθηκε σε στοά μεταλλείου στη Φωκίδα

308

97eb274771f2e1eca4a3c1500f9196ff_L

Ο 40χρονος ήταν παντρεμένος και είχε μία κορούλα – Πώς έγινε το δυστύχημα

Σήμερα το απόγευμα στον ιερό ναό της Αγίας Παρασκευής στη Νέα Άμπλιανη Λαμίας, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον 40χρονο Κωνσταντίνο, ο οποίος σκοτώθηκε την Τετάρτη σε στοά μεταλλείου στη Φωκίδα.

Ο άτυχος άντρας εργαζόταν ως μηχανικός κα την ώρα του δυστυχήματος βρισκόταν μέσα στη στοά του μεταλλείου. Ενώ διέσχιζε με το αυτοκίνητο της εταιρείας τη στοά βάσης, ένα κομμάτι βράχου αποκολλήθηκε και καταπλάκωσε την καμπίνα του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα ο 40χρονος να βρει τραγικό θάνατο.

Screenshot_5_988_

«Ήταν πολύ έμπειρος και πολύ προσεχτικός. Αυτό που έγινε δεν υπάρχει. Λες και είχε ραντεβού με τον θάνατο. Δεν έγινε κάποια κατάρρευση της στοάς. Ένα κομμάτι βράχου έπεσε και έτυχε να πέσει τη στιγμή εκείνη που περνούσε ο μηχανικός μας, και μάλιστα ακριβώς πάνω στην καμπίνα του αυτοκινήτου. Δεν υπάρχουν λόγια. Όταν εμείς μπαίνουμε στη στοά για δουλειά το πρωί κανουμε το σταυρό μας γιατί πραγματικά δεν ξέρουμε αν θα γυρίσουμε στις οικογένειές μας. Συλλυπητήρια στους δικούς του…», είπε ένας από τους συναδέλφους του στο LamiaReport.

Ο 40χρονος ήταν ιδιαίτερα δραστήριος και εργατικός και παλιότερα διατηρούσε και κατάστημα εστίασης στο κέντρο της πόλης. Ήταν παντρεμένος και είχε μία κορούλα, Μάλιστα μόλις 40 ημέρες πριν το τραγικό δυστύχημα, είχει κάνει το θρησκευτικό γάμο του και είχε βαφτίσει το κοριτσάκι του. Συγγενείς και φίλοι προσπαθούν να στηρίξουν τη γυναίκα του, η οποία βρίσκεται σε πολύ ασχημη ψυχολογική κατάσταση.