Σεπόλια: «Με βίαζαν και γείτονες στα μαγαζιά τους» – Η κατάθεση της 12χρονης – Έρχονται νέες συλλήψεις

306

Αναμένονται νέες συλλήψεις τις επόμενες ημέρες για την υπόθεση της μαστροπείας στα Σεπόλια, με την ταυτοποίηση και άλλων προσώπων.

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση μαστροπείας και βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια.

Τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας δείχνουν ότι ο προφυλακισμένος Ηλίας Μίχος, δεν αναζητούσε την ανωνυμία μέσω του διαδικτύου για να εντοπίζει πελάτες στους οποίους έσπρωχνε το κορίτσι για να το βιάζουν έναντι αμοιβής.

Χωρίς κανέναν ενδοιασμό έκανε προσωπικές επαφές στη γειτονιά όπου διατηρούσε το κατάστημά του και ζούσε η 12χρονη και έκλεινε τα εφιαλτικά ραντεβού.

«Ο Μίχος μου έκλεινε ραντεβού και με γείτονες»

Αυτό αποδεικνύεται και από τις τελευταίες συλλήψεις που έγιναν το βράδυ της περασμένης Τρίτης (14/2/2023). Από τους 5 άνδρες που τους πέρασαν χειροπέδες οι 3 εργάζονταν στην ίδια γειτονιά του Κολωνού.

Πρόκειται για τον γιατρό δερματολόγο και τους δύο αλλοδαπούς από το Πακιστάν.

Το μαγαζί του Μίχου ήταν σε απόσταση μόλις 400 μέτρων από το ιατρείο του 65χρονου δερματολόγου. Δίπλα ήταν και το μαγαζί με τα κινητά τηλέφωνα του 50χρονου άνδρα από το Πακιστάν, με τον οποίο διατηρούσε φιλικές επαφές και ο δεύτερος αλλοδαπός 23 ετών που συνέλαβαν οι Αρχές, ο οποίος βίαζε το κορίτσι στο πλυντήριο αυτοκινήτων που εργαζόταν στην ίδια γειτονιά. Σεπόλια: Με αντάλλαγμα 50 ευρώ βίασε την 12χρονη ο δερματολόγος

Η κατάθεση

Μάλιστα όπως αποκάλυψε το Star, η 12χρονη είπε στην κατάθεσή της ότι και οι τρεις αυτοί άνδρες την βίασαν στους χώρους εργασίας τους.

Συγκεκριμένα για τον γιατρό είπε ότι «ο Ηλίας (Μίχος) μου είπε να πάω στο ιατρείο του. Εκεί γινόταν ό,τι γινόταν». Σε ερώτηση της ψυχολόγου που πήρε την κατάθεση, αν ο γιατρός της έδινε χρήματα το κορίτσι απάντησε «ναι … 40.. 50 ευρώ. Ο Ηλίας ήξερε ότι αυτός έχει χρήματα και μου έλεγε ότι θα είναι σταθερός πελάτης».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γιατρός φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά το κορίτσι στο ιατρείο του όχι μία και δύο αλλά πολλές φορές. Ο ίδιος πάντως αρνείται τις κατηγορίες.

Για τους δυο άνδρες πακιστανικής καταγωγής, το κορίτσι είπε πως και αυτούς τους συνάντησε εκεί που εργάζονταν. 

Όσον αφορά για τους άλλους δύο συλληφθέντες σύμφωνα με το Star η 12χρονη κατέθεσε ότι επικοινωνούσε μαζί τους μέσω κινητού τηλεφώνου.

Συγκεκριμένα το κορίτσι αναγνώρισε τον 44χρονο ιδιωτικό υπάλληλο. Ο άνδρας που συνελήφθη φέρεται να ζήταγε απο το παιδί μέχρι και διήμερες εκδρομές.

12χρονη: Μιλάγαμε στο Blindchat και στο Viber. Με ρωτούσε «αν πήγα με κάποιον», «αν με θέλει κάποιος» και άλλα τέτοια. Μου είχε ζητήσει να φύγουμε διήμερο. Τον συνάντησα 3-4 φορές στο αυτοκίνητο.

Για τον τρίτο Έλληνα που συνελήφθη, τον 49χρονο οδηγό φορτηγού η 12χρονη φέρεται να είχε μιλήσει στις Αρχές από τον περασμένο Οκτώβριο.

12χρονη: Ηταν στο instagram. Εκεί μιλούσαμε. Εχουμε βρεθεί δυο φορές.

Έρχονται νέες συλλήψεις

Σύμφωνα με πληροφορίες οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και άλλων προσώπων που είχαν συναντηθεί με τη 12χρονη και τη βίασαν έναντι αμοιβής.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζονται τουλάχιστον 7 με 8 άτομα που είχαν έρθει σε επαφή με το κορίτσι είτε στην ίδια γειτονιά είτε μέσω ηλεκτρονικών εφαρμογών.

Μάλιστα σύμφωνα με όσα δήλωσε σύμφωνα με όσα είπε στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης Απόστολος Λύτρας, «η πληροφόρηση είναι ότι τις επόμενες ώρες, για να μην πω εντός της επόμενης ημέρας, θα υπάρξουν και άλλες συλλήψεις. Η 12χρονη έχει αναγνωρίσει και άλλα άτομα και περιμένουμε να γίνουν αυτές οι συλλήψεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα».

Σύμφωνα με τον κύριο Λύτρα, «το κορίτσι είναι σε τραγική κατάσταση και ένας από τους λόγους είναι ότι κάθε φορά που καλείται να αναγνωρίσει τα άτομα που έκαναν αυτές τις πράξεις εις βάρος της, βιώνει εκ νέου αυτές τις καταστάσεις. Είναι πάρα πολύ δύσκολο…».

Συνθήματα στο ιατρείο

Στο μεταξύ νέα συνθήματα εις βάρος του 65χρονου δερματολόγου έγραψαν άγνωστοι έξω από το ιατρείο που διατηρεί στον Κολωνό. 

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του in, έγραψαν τις λέξεις «βιαστής» και «παιδόφιλος».