Σχίζας: «Με την Αλεξάνδρα είχαμε πιο έντονη σχέση από αυτήν που είχε με τον κύριο Γιαννόπουλο»

190

sxizas837

«Τον έχω γνωρίσει έξω, έχουμε συνυπάρξει» ανέφερε ακόμη, για τον πρώην σύζυγο της instagrammer

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είπε σε συνέντευξη που έδωσε πριν μερικές μέρες, ότι με τον πρώην σύζυγό της κρατά φιλικές σχέσεις. Όταν τη ρώτησαν για το πώς είναι η σχέση της με τον άλλο της πρώην, τον Στάθη Σχίζα, η ίδια άφησε να εννοηθεί ότι δεν έχουν επαφές.

Ρεπόρτερ που συνάντησε τον πρώην Survivor σε νυχτερινή εκδήλωση, τον ρώτησε, γιατί μαζί του δεν έχει τις ίδιες σχέσεις που διατηρεί με τον άλλοτε σύζυγό της.

Ο Στάθης Σχίζας απάντησε: «Τι να σου πω; Θα έχει τους λόγους της ξέρω ΄γω. Θεωρώ ότι είχαμε και πιο έντονη σχέση από αυτή που είχε με τον κύριο Γιαννόπουλο. Κάπου έξω τον έχω γνωρίσει, έχουμε συνυπάρξει σε κάποια events».

Πρόσφατα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πήγε καλεσμένη στην εκπομπή «I Love ΣουΚού» και είπε για τον γάμο της: «Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα παντρευτώ σε τόσο μικρή ηλικία, μου το έβγαλε ο Αριστομένης Γιαννόπουλος. Αισθάνθηκα ότι όντως με τον συγκεκριμένο άνθρωπο εκείνη τη δεδομένη χρονική στιγμή μπορώ να κάνω οικογένεια. Δεν το ‘χω μετανιώσει», ανέφερε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, σημειώνοντας πως είναι η πρώτη φορά στη ζωή της που είναι μόνη και όχι σε κάποια σχέση».

Στην ίδια συνέντευξη, είπε για τη σχέση της με τον Στάθη Σχίζα: «Ήταν όλη η σχέση ένα Survivor, ήταν τον περισσότερο καιρό από απόσταση. Στο πρώτο Survivor το έζησα κι εγώ, γιατί θέλω να βλέπω ευτυχισμένο τον άλλο δίπλα μου και πραγματικά ήθελα να το κερδίσει».

Ακόμη, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, πρόσθεσε: «Εγώ του είχα πει ότι εφόσον είχε πάει τόσο καλά την πρώτη φορά, το να ξαναπάει στο παιχνίδι ίσως ήταν υπερβολή και ξαναζεσταμένο φαγητό. Υπήρχαν κάποια προβλήματα και νομίζω ότι εάν είχε μείνει πίσω ίσως είχαν αντιμετωπιστεί καλύτερα. Τώρα είμαστε γείτονες με τα μαγαζιά μας στο Κολωνάκι, οπότε όλο και κάπου θα τον πετύχω. Θεωρώ ότι γενικά προχωράμε στη ζωή, έχω πολύ όμορφα συναισθήματα για αυτόν τον άνθρωπο αλλά θέλω να μιλάω και για άλλα πράγματα».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO